ספר קטן שכתבתי

dopey_wizard

New member
ספר קטן שכתבתי

שהיה לי משעמם בנושא אנרכיה ונדליזם ופיגור שיכלי ---> דוד

neo16

New member
מדהים!!!!!

ספר אדיר הוא כולל ברובו את האמונות שלי הוא תואם לדת החדשה שהמצאתי: הגאזים gazim הגאזים זוהי דת שנותנת לך את האפשרות להאמין במה שאתה רוצה גאזים זה כול מה שאתה רוצה שזה יהיה הגאזים אומר שאתה זה הגאזים של עצמך (האלוהים של עצמך כמו שכתבת בספר) הגאזים זה יכול להיות הכול בלי הגבלות הגאזים נותן לך זכות לעשות מה שאתה רוצה פרטים על הגאזים בהמשך neo

Bazooka Joe

New member
מממה... אתה neo נאצי?!

סתם צוחק אחי. אבל למה גאזים? לא הבנתי..

FreekStyler

New member
חחחח קרעת אותי

אעלק "דת שהמצאתי" לידיעתך.. יש דת כזאת שתואמת לכל דבר שאתה אמרת.. אבל לא קוראים להם גאזים.. שחכתי ת´שם שלהם.. חהחהחהחה

neo16

New member
אני יסביר כמו שצריך:

יש דת דומה שאין לה אלוהים או משהו כזה הם מאמינים בכלום קוראים להם אם אני לא טועה אציאתים. הדת שלי שאני יפיץ בכול העולם יקראו לה גאזים לא יודע למה לקחתי את השם הזה סתם שם דפוק והחלטתי שיהיהו בו שיפורים של מה שאתה רוצה הגאזים זה הכול כמו המאטריקס כול מה שאתה רוצה שזה יהיה מה שאתה חושב שזה יהיה פרטים נוספים בקרוב אבל תפעילו קצת חוש הומור הספר שהוא כתב בחלקו הוא גם מצחיק real skater dont care if someone alse is real skater or not

FreekStyler

New member
הדת שלי הכי טובה

דת הדבילים, רק חולי נפש בדת הזאת, זה דת כזאת שמכריחה אותנו לעשות מה שבראש שלנו ולא להקשיב לאף אחד אפילו לדת שלנו

Bazooka Joe

New member
הספר שלך...

הוא כתוב חרא, עם הרבה-"..." מה שהופך אותו לעוד יותר חרא. עם עצות חיים חרא, מילא אם היית משקיע קצת מחשבה הוא היה פחות חרא. חוץ מזה, העצות שלך לא מבוססות על יותר מהבלושיט שמצוי לך בראש, יש בו רעיונות שהם אנטי-אנושיים כהגדרתם, ומי שבאמת יילך אחריי מה שאתה אומר לא רק שהחיים שלא יהפכו ליותר חרא, אלא הוא יחלום על הזמן שבו הכל היה רק חרא.כלומר, הוא כבר יאבד את הרצון לשאוף לחיים שהם "פחות חרא".-אלו התכונות הטובות של הספר. אז בכלל הספר הוא חרא יותר מהחרא שאתה מדבר עליו בספר. מצטער, אני לא יכול להמשיך כי עכשיו אני צריך ללכת לעשות חרא. סתם אחי. הוא לא עד כדי כך חרא, כי השימוש במילה חרא השפיע עליי לטובה. ואם אתה באמת מאמין בחרא שכתבת, אז כל החרא שאני כתבתי לא אמור להשפיע עלייך. יום יבוא וגם אותך יביאו לפורום ספרים וספרות כדי שכמה חרות ישאלו אותך שאלות.

odin02

New member
חלק מטומטם וחלק מטומטם מאוד..

חסר השקעה ,אם לא אכפת לך מאחרים למה כתבת? יש אנשים שמושפעים מדברים כאלה והיום הם במוסודות או בדרך(אני מכיר אחת ... ממודיען). בקיצור לדעתי אתה סתם מנסה למשוך צומת לב או חברים או סתם לזיין לעצתמך את השכל! בקיצור לדעתי אתה ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 0-אפס.

xflil

New member
וואו, אל תקח את זה אישית.... אבל

כמה מוגבל אפשר להיות?! כמעט כל מה שכתבת לא נכון, הגעתי רק לקטע של הכסף, כי הבנתי שאתה לא מבין כלום ממה שכתבת... וגם בגלל שהספר הזה שלך לא ממש מושך את הבנאדם לקרוא... חינוך: ביצפר זה חרא? תתפלא, זה לא חרא, וכן יש דברים שלומדים שם, כמו אנגלית מתמטיקה וכ´ו... שתאמין לי שלא כל אחד יכול ללמוד לבד, כי אתה יודע טוב מאוד שאם היו אומרים לך שממחר אין יותר מערכת חינוך לא היית יושב קורא ומשכיל וחוץ מזה, אם לא תלמד, החיים שלך יהיו חרא שבעתיים, כי לא תהיה לך עבודה מה אתה אומר על זה? הורים? תנסה לחיות בלי הורים... אגב לפי מה שכתבת אני רואה שני דברים או שמתעללים בך בבית או שאתה באמתתתתתתתתתתתתת מוגבל...... מזה הורים הם חרא?! אם יש משהו שיתמוך בך בחיים יותר מכל דבר אחר זה הורים שאוהבים אותך! אולי לפעמים הם מעצבנים, קרציות, וכ´ו אבל מה שכתבת ממש מפגר די נו, הגעתי לקטע של החופש ובאמת התייאשתי ממך..... אתה יודע? אם העולם היה מתנהל כמו שאתה מתאר אותו שאתה רוצה שהוא יתנהל..... עד שהיית מספיק להחליט מתי אתה רוצה למות כבר היו הורגים אותך נו די, זה באמת מעורר רחמים אתה דפוק....... (אם עברת איזו ארגדיה שגרמה לך לחשוב ככה ופגעתי בך אז סליחה ואם לא, אתה באמת דפוק...) מתן מתן

xflil

New member
בקשר למכירת הסמים

אך בדיוק תמכור סמים למישהו שאתה סומך עליו ב-100 אחוז, אם כל העולם יהיה כמו שאתה מתאר? אף אחד לא יהיה לסמוך עליו במאה אחוז הרי העולם חרא כולם חראות לא?

the mutt

New member
שיאוו!!!!!!!

אחי בחיים שלי ....אבל בחיים שלי לא קראתי משהו כל כך מפגר....הפסקתי לקרוא אחרי ה-5 שורות הראשונות.. עלק אנארכיה וונדליזם...בגלל טיפשים כמוך לאנרכיסטים יוצא שם רע...אני מכיר כמה אנשים שמבינים באנרכיה...ומה שהם אומרים הוא חכם ויש לו הגיון. אבל אתה ממש מפגר! אתה ילד קטן שלא עבר עליו כלום בחיים! אני לא אומר שעלי עבר עלי יותר מדי אבל בטוח שהחיים לא חרא... ואתה ממש ממש ממש נשמע ילד מפגר שמתלהב מעצמו... אלוהים....איזה טמטום... לך תמצא לעצמך תחביבים או משהו...

dopey_wizard

New member
אין לי כוח לענות לכול מה שכתבת..

אבל יש לי 2 דברים להגיד: 1) לא אמרתי שאנגלית זה חרא, אנגלית (בזמן של אכשיו) זה המקצוע החשוב ביותר שלומדים בבצפר... 2) מה טוב במתמטיקה?????????????? מה זה יתן לך???? אה???? טיפש???? דפוק..... ---> דוד

Sammi Baptista

New member
פשוט ע-נ-ק.....

בין הספרים הכי יפים שקראתי...... חלק מהדברים האלו אני עושה בעצמי אבל לא יותר מחצי......

dopey_wizard

New member
תגובה לכולם..

אנשים תראו.. מהספר הזה תמיד יוצאים 2 דברים או שממש ממש ממש שונאים אותו (אנשים שהספר פשוט לא בישבילהם.. ואנשים שממש נהנים ממנו כי הוא מדבר עליהם.. כול אלה שהתחילו לרדת עלי.. תקראו את הספר ותחשבו טוב טוב על כול משפט אולי תבינו משהו... ---> דוד

למעלה