ספר עתיק

octopus30

New member
ספר עתיק

שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי במתנה ספר היסטוריה, משנת 1572. תהיתי איך ואיפה אני יכול לעשות את הערכת השווי לספר הזה. אם מישהו מבין בנושא ומוכן לעזור אשמח לתת פרטים על הספר. תודה octopus

avitalit

New member
אנא שלח מסר אישי לשני חברים הבאים

הם פעילים בפורומים שכנים ויש להם ידע רב וניסיון רב הן בתמחור והן באיתור . האחד- ספרן (זהו הכינוי) והשני - friend9 . כמו כן שלח לי במסר אישי את הפרטים הידועים לך עד כה ואנסה לברר עם עוד גורמים . כמו כן ניתן לגשת לכל אוניברסיטה למחלקה להסטוריה ולברר האם הספר נדיר ועוד מידע מועיל עליו . ספר קצת יותר לכשתדע יותר פרטים. מאיין קיבלת , למה וכו וכו וכו .. וכמובן - העיצה הקבועה - הזהר משרלטנים . בהצלחה איציק

avitalit

New member
כן . תודה - מעטפות חביבות מאוד .

השלמתי לך סדרות גם הפעם ?

שַׁי

New member
נשמע מעניין מאד

כמו שאמר איציק- יש לדעת כל הפרטים כמו שם הספר, מחברו, מקום הדפסה וכל פרט נוסף, כולל - אם הוא נושא חתימות מיוחדות או הערות. אם תמסור לי כל אלה כאן, או במסר, אשתדל לעזור כמיטב יכולתי; אני בעצמי אוסף ספרים, גם אם לא אדע לתת פרטים נוספים, אני מכיר כאלה שידעו לתת הערכת-מחיר ופרטים נוספים. שי.

pelly

New member
ספר היסטוריה...

אני במקרה סטודנט להיסטוריה, אם תרצה להעביר פרטי הספר אוכל לברר עם פרופסורים המתמחים בתחום. פלי

octopus30

New member
תודה לכולם

תודה לכל מי שהגיב והציע עזרה - אפנה בפרטי לכל אחד ואתן את פרטי הספר. שוב תודה

ke1234

New member
../images/Emo85.gifעזרה בהערכה

בין אוספי ישנם גם ספרי הסטוריה רבים ועתיקים יתכן ואוכל לעזור לך בתימחורו שלח לי את כל הפרטים שאתה יכול 1.שם המחבר 2.האם יש בו איורים או ציורים . 3.כמה עמודים 4.מה מידותיו בתודה גיל

למעלה