ספר מצמרר!!! 8-p

shahar1

New member
ספר מצמרר!!! 8-p

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חושבת שזה הספר הטוב ביותר שיצא מזה שנים, כמובן שהספרים הקודמים פשוט מעולים, אבל הספר הזה פשוט צימרר אותי, כן כן, הכל נעשה מוחשי כאשר הבנתי ש``באמת`` אנשים נפגעים ומתים, ודמבלדור- הדמות שלו זינקה שבע מדרגות בספר, כמו שהארי אמר, סוף סוף רואיםלמה הוא נחשב לכל כך חזק. זה פשוט כבר לא משחק ילדים, זה הדבר האמיתי!, אני מאוד מעריכהאת ג`י קי, אבל סופרים מעטים מצליחים ליצור ספר נוסף כל כך טוב, אבל היא הוכיחה את עצמה כשהיא כתבה ארבע וחצי (החמישי בדרך) ספרים משובחים! אני הכי אהבתי את הקטע בו מגיבים אוכלי המוות לקריאתו של וולדמורט, אני עוד לא ממש מבינה, למה, עוד לא עיקלתי את כל הספר (לוקח לי ימים שאני חוושבת בהם כל דקה על מה שקראתי ומנסה לנתח, להבין את הכל) אבל יש בקטע הזה משהו שמבהיר הכל!!! אני לא מבינה איך היא מצליחה לכתוב ככה, נראה כאילו היא כבר יודעת הכל מראש, כאילו בכל שורה שהיא כותבת היא עיודעת בדיוק מה הדמות הזאת חושבת עושה ועתידה לעשות, היא זוכרת כל פרט קטן וכל פרט הוא חשוב, אם מישהו מבין מה גורם לספר הזה להיות כל כך הילאי, אנא כתבו לי, וחוץ מזה, תכתבו לי רק כדי שההודאות שלי עולות, כי כבר כתבתי כמה וכמה הודאות שאף אחד לא מגיב אליהן, אז או שאני משעממת, או שמשהוא אצלי במחשב לא בסדר, אני אשמח לשמוע את הדעות שלכם על הספר ומה שהופך אותו לכל כך כוחני, אני ממש מחכה לתשובה!!! משחר! p-8

*אריאלה*

New member
את ממש ממש צודקת!!!

היא מדהימה איך שהיא כותבת!! ושמת לב, את וכולם- כל פרט ופרט בספרים הקודמים- אפילו בספר הראשון, כל הפרטים מתחברים- עד לספר הרביעי!!! וזה נראה כאילו רולינג קודם חשבה על העלילה והפרטים של כל הספרים (וזה בטח לקח לה מלאאאאאאאאאאאאאאא זמן) ורק אז התחילה לכתוב!! *אריאלה*

shai.m

New member
היא באמת תכננה קודם...

לפני שהיא התחילה לכתוב,היא חשבה על התמונה הכללית,מה קורה בכל ספר וספר,ורק אז נגשה למלאכת הכתיבה.

shai.m

New member
יש עוד ספרים...

יש לי הפתעה בשבילך שחר-יש עוד הרבה ספרים יפים!

למעלה