שלום בנות ושבת שלום מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג ספר של מילר בעברית או מישהי שלמדה אופנה יכולה לספר לי איך למדה תדמיתנות באיזו שיטה ואיך אפשר ללמוד אותה לבד כי יש לי כבר רקע תודה.......
למדתי את השיטה באופן פרטי עם גב' אפורי ז"ל שהביאה את השיטה לארץ אם את רוצה לקבל בהשאלה ולצלם תאמרי לי כי אני צריכה לחפש אותו . יש לי גם ספר " יסודות הגזירה לבגדי נשים וילדים" מהדורה רביעית של אורט משנת תרפופו עם הסבר מצוין של בניית גזירה לדעתי הספר מצוין ללימוד גזירה ואת יכולה לצלם אותו . אפשר ללמוד לבד לפי ההסברים הללו .
תודה רבה לך מראש כן אשמח לקבל ולצלם אותו ניצור קשר מחר במייל ונראה איך אפשר יהיה להעביר אחת לשניה את החומר תודה רבה לך על ההתייחסות המייל שלי הואף [email protected]
למדתי תדמנות בתיכון והשאר בעבודה ישר התחלתי לעבוד כתדמנית לצד מעצבים גדולים .ללמוד שיטת מילר הגעתי לאחר שעבדתי בתדמנות וריקי בן ארי ז"ל שהייתה המעצבת של כיתן לא רצתה ש אעבוד איתה לפני שאני יודעת שיטת מילר ".שנקר " טרם נולדה או שהייתה בחיתולים כי זה היה בשנת 70 אני חושבת אני צריכה לראות בתעודה למדו לבנות גזרה בק.מ 1:3 . בחיים לא בניתי יותר גזרות הכל פיתוחים .בשמחה אחפש את הקלסר ונפגש .
פנדה 63 את נראית לי אדם מאוד נחמד אשמח אם תצירי עימי קשר במייל והאים את יכולה לתת לי לצלם את החומר [email protected] זה המייל שלי אם תוכלי להעיבר לי כדי לצלם או שניפגש ואני אצלם זה יהיה נהדר תודה רבה רבה רבה לך
למישהו שאת לא מכירה. כל הכבוד! אני לא מסוגלת. חחח. גם לבנות מהכיתה אני לא מוסרת חומר. אם כבר אני מצלמת בשבילן. לא סומכת על אף אחד שלא יקמט לי , או ילכלך לי או לא יחזיר לי. פשוט אין סיכוי!
אטי בטח שאת נחמדה בראש ובראשונה על ההתייחסות שלך למייל שלי את מדהימה ודרך אגב קוראים לי יסמין ואני שמחה על הפורום הזה אני רואה שאת מובילה בו את ופנדה 63 איפה למדת עיצוב אופנה?ואת מכירה עוד שיטות לתדמיתנות חוץ ממילר אני למדתי אצל מכללת מרים מלתחה אישית
לפניכן למדתי תפירה בשיטה הישנה והוצאתי גזרות מבורדה אבל זה היה בשנת 61 ואז לא היתה לי יותר סבלנות לקישקושים של הבורדה והשגתי ספר של משרד העבודה ולמדתי לעשות גזרות לבד ואז ב 1990 החלטתי שאני לא יודעת מספיק ולמדתי בשנקר והמורה שלי נהנתה היתה לה עוזרת צמודה
כיף לך? לי נורא קשה ללמוד בשנקר אני מאוד רחוקה והשעות , אשמח אם לא יהיה לך קשה שאשלח לך כסף צלמי לי את החומר ותשלח לי בדואר זה יהיה נחמד מאוד מצידך,,,, ודרך אגב יש לי משפחה בנתניה.
שם קיבלתי את היסודות הכי טובים בעולם באתי ישר לכתה י ' כי למדתי קודם בתיכון רגיל . תארו ל כם שמה שלמדו שנה שלמה בכיתה ט אפשר היה לוותר על כך ואני ההוכחה .למרות שלא הייתי מהתלמידים ה"חרוצים " הגעתי ישר אחרי צבא לעבוד עם מעצבים כתדמנית כשכל הידע שהיה לי ה יה מה שלמדתי בבה"ס .מעצבת האופנה הראשונה שעבדתי איתה קוראים לה אלה גפטר והיא לא בארץ היה לה הבוטיק הראשון ברח' דיזנגוף עיצבה את הבגד על בד גולמי על הבובה .תפקידי היה להעביר את בסימנים ולעשות גיזרה והרי זאת למדתי בבה"ס .לאחר מספר חודשים אצלה כשרציתי משכורת גבוהה יותר חציתי את הכביש ו התקבלתי לעבוד עם המעצב יצחק אד לר ."בוטיק אדלר "היה מהידועים בשנות ה70- הוא היה מעצב על אמת . צייר דגמים בבלוק ציור ואני בניתי גיזרות לפיהם ואח"כ גזרנו ותפרנו בכמויות כל הסלבס התלבשו אצלו . הייתה תקופה נהדרת באופנה התחדשות רנסנס כל יום צצו בוטיקים חדשים.רציתי להתקדם ולעבוד עם ה-מעצבת ריקי בן ארי וגם עם אוברזון אבלל הם דרשו את שיטת מילרנ . העברת מתפרים ופיתוח גזרות הוא הדבר החשוב ביותר בתדמנות לדעתי כי עם הידע הזה אפשר לעבוד עם כל גיזרה מילר ,שמילר ואחרים כבודם במקומם מונח אבל אני בחיים לא בניתי יותר גיזרה .גם לא השתמשתי בגזרות מוכנות מהבורדה. למרות שאני אוהבת להעתיק גיזרות מעניינות בבורדה אני הכי אוהבת לראות את החוברת עם הגיזרות.