ספר מחזור

מוגלי7

New member
../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? מה זאת אומרת? מישהו מוכן להסביר לי...?
2. בכתיבה? כן
3. בעיצוב? לא תודה.
4. מה דעתכם על הרעיון? מגניב!
5. בעד פרסום תמונות של הילדים? ככה ככה... יכולים להיכנס לפורום כל מיני אנשים..
6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? תמונה רגילה.
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?
להשתתף!

../images/Emo45.gifחח עד שאני על המחשב../images/Emo215.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?
2. בכתיבה?
3. בעיצוב?אני גרועה בזה אבל חח
4. מה דעתכם על הרעיון?גדול! 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?
6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?דרך סאות'פארק XD 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?השתתףף

../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון?
אחלה רעיון
5. בעד פרסום תמונות של הילדים?
6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור?
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?
מעוניינת להשתתף

../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה? כן 2. בכתיבה? כן 3. בעיצוב? כן 4. מה דעתכם על הרעיון? מגנוב 5. בעד פרסום תמונות של הילדים? לא 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? דרך הסאות'פארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להשתתף

משנה דעה

2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון? נחמד 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?
וגם לא דרך הסאותפארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להסתכל מהצד

גמני משנה דעת../images/Emo103.gif

2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון? מעניין 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?
וגם לא דרך הסאותפארק 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? להסתכל מהצד

תראה../images/Emo103.gif

אח שלי צודק בעניין הזה בגלל שיכולים להיכנס לכאן אנשים סמויים ולדעת עלינו הכל אבל הרעיון עצמו נפלא

B o N u s

New member
קודם כל תודה רבה על העזרה שלכם,

בשלב הכתיבה בחרנו רק חמישה גולשים שהרבה זמן בפורום בשביל שידעו את הפרטים על כל אחד ואחד. רצוי לפרסם בספר רק תמונה אמיתית. מי שנבחר לכתוב את הפרטים על כל ילד וילד בפורום: אני שרון זהבית אלון ואורי תודה רבה לכולם על העזרה. בקרוב תוכלו לשלוח אליי תמונות שלכם. דרך אגב, מי שחושש שאנשים יכנסו ויקחו לו את התמונות אין לו מה לפחד, התמונות יהיו בתוך מצגת כך שאף אחד לא יוכל לקחת שום תמונה. כל הכותבים צרו איתי קשר. טל :)

אני לא הרבה זמן בפורום../images/Emo35.gif

ומה עם העיצוב והעריכה
ושלה אליך - אתה תשים תמונה שלך במצגת
תענה לי על השאלות. תודה.

../images/Emo45.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?אני לא יודעת כל כך לערוך.. בקטנה.. אם אני אדע משהו אז בכיף! :) 2. בכתיבה?
3. בעיצוב?אותו דבר כמו בעריכה.. 4. מה דעתכם על הרעיון?רעיון מעולהה..!! 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?ככה ככה.. כי אם מישהו שלא רוצה לשים תמונה .. (כמוני ..:\) אז.. לכולם יהיו תמונות ורק לו לא?! אבל מה שבא לכם אני אקבל! :) 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק? לא נראלי.. :\ 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד? ברור שלהשתתףףףףףף!!!

עונה לכם

2. בכתיבה?
3. בעיצוב?
4. מה דעתכם על הרעיון?רעיון מציון אהבתי אותו מאוד 5. בעד פרסום תמונות של הילדים?
6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?
7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?אני מעונין להשתתף אני מעונין מאוד להשתתף בעיקר בכיתה כי אני ילד שאוהב לכתוב מאוד =)

OOתמי OO4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

1. מעוניינים לקחת חלק בעריכה?תגדיר עריכה 2. בכתיבה?אולי... 3. בעיצוב?כןןן:) 4. מה דעתכם על הרעיון?
5. בעד פרסום תמונות של הילדים?כן 6. מעוניין לפרסם תמונה שלך בספר המחזור? אם לא, האם תהיה מעוניין דרך סאות'פארק?אפשר לפרסם תמונה שלי אבל רק ממפגש חנוכה....... 7. מעוניין להשתתף או רק להסתכל מהצד?השתתפות! אגב, לא הייתי זמן קצר בפורום כי האינטראנט לא פעל...:( טוב, לפחות הסימס פעל:)

למעלה