ספר מומלץ לניו-זילאנד?

עידו123456

New member
ספר מומלץ לניו-זילאנד?

שלום, מועד הטיול שלי מקרב והולך ואני רוצה לקנות מדריך טיולים. עד עכשיו תמיד קניתי את הלונלי אבל בטיול האחרון שלי ראיתי שבספר של rough guide יש לפעמים טיפים יותר טובים. מישהו ניסה ספרים אחרים מלבד הלונלי פלנט לאיזור ניו-זילאנד? (אגב, זה לא משנה אם זה בעברית או באנגלית)

sela v

New member
איזה עיתון עדיף?

מעריב ידיעות או הארץ? קשה לענות על השאלות של איזה ספר עדיף, וזה אולי גם היתרון ללכת לחנות לדפדף בספרים ולהחליט.

עידו123456

New member
אני לא שואל מה עדיף

אני מחפש לשמוע חוויות אישיות (וכמובן סובייקטיביות) חוץ מזה, אולי יש עוד ספר שבכלל לא חשבתי בכיוון שלו? שנית, קצת קשה לקחת ספר של 500+ עמודים ועל-פי דפדוף להבין מה היתרונות שלו על פני ספרי אחר של 500 עמודים, כל זה בחנות ספרים ולפני שכף רגלי דרכה במקום.

sela v

New member
אני בדעה

זה מה שאתה רגיל אליו. זה כמו עיתון או סופר שמתי שאתה צריך משהו אתה יודע איפה לחפש את זה בספר. אני אישית מעדיף בשל כך את הלונלי. אם אתה לא רוצה להזמין דרך האינטרנט, אז נשאר רק מה שיש בחנות, אם אתה רוצה לדעת איזה ספרים יש תחפש תחת טיולים ניו זילנד באמזון.

Amoureuse

New member
יתרון אחד של ה RG

זה שלכולם מסביבך יהיה את הלונלי ולא, אני לא מתבדחת - הרי סביר שתטייל עם עוד אנשים רוב הזמן (במידה שאתה נוסע לבד ומתכנן לישון בבקפקרים), ולהם יהיה לונלי ואז יחד יהיה לכם יותר מידע. כך היה לי באוסטרליה והיה מצויין.

omer66721

New member
ה-LONELY של NZ מעולה

הייתה לי את המהדורה האחרונה באנגלית ספר מצויין. לא פישל אף פעם מבחינת המלצות. יש בו מפות מעולות של כל עיר קטנה. עזר לי המון וחסך לי הרבה כסף. קניתי אותו שם והשארתי אותו בבית חב"ד בקרייסצ'רץ' להנאת מטיילים אחרים. כמו כן אני ממליץ בחום על lonely planet - tramping in new zealand - ספר על טרקים, מאוד מפורט ומאוד עוזר.

עידו123456

New member
לגבי ה tramping in NZ

מה הוא מכיל? מסלולי טרקים באופן כללי או רק על ה Great Walks?

omer66721

New member
הוא מכיל המון טרקים

לאו דווקא great walks אבל גם. יש שם בערך 50 טרקים אם אני לא טועה. הכל מחולק לפי איזורים, עם דירוג של כל טרק, פירוט של תחבורה לטרק וממנו, תיאור המסלול, הבקתות ועוד.

למעלה