ספר לMFC

amirjak

New member
ספר לMFC

מאיפה כדי לי ללמוד על MFC יש לי את הספר המדריך השלם ++visual c, מישו מכיר? ממליץ? קיצר מאיפה כדי לי ללמוד את הסביבה הזו? תודה.

DadleFish

New member
קנה את הספר...

Programming Windows with MFC של Jeff Prosise. כמו כן אני ממליץ אח"כ על העמקה דרך הספר MFC Internals.

yoash17

New member
אתה יודע איפה אפשר לקנות את הספר

אתה יודע איפה אפשר לקנות את הספר בארץ ? תודה רבה.

DadleFish

New member
לא, אפשר לקנות דרך אמזון,

זה יהיה לך הכי זול שאפשר. כל אופציה אחרת (בארץ) תעלה לפחות פי 2 אם לא פי 5 (בבאג למשל
).

DadleFish

New member
ואם יש לך בעיה עם כ"א בינלאומי,

יש חברה בישראל שאפשר להזמין דרכה מוצרים מחו"ל, בעזרת כ"א ישראלי, וצריך לשלם עמלה של כמה אחוזים. כמו תמיד, שכחתי את השם שלה.... אבל אולי מישהו בפורום יזכור.

KKnDoIt

New member
www.mustop.co.il

אבל אני לא חושב שזה ישתלם לו: להזמין בדואר רגיל מאמזון יעלה הרבה פחות, וזה מגיע תוך שלושה שבועות. ב- mustop אין אפשרות להזמין בדואר קרקע.

KKnDoIt

New member
אני מניח שאפשר בדיונון באוניברסיטת

ת"א (בדוק בטלפון לפני שאתה מגיע), ואולי גם דרך אקדמון (http://www.academon.co.il/). יש גם חנות ספרים בארץ שמוכרת ספרי מחשב באנגלית דרך האינטרנט, אבל אני לא זוכר את שמה (חפש בפורום, זה מופיע). אני בכל אופן הזמנתי כמה פעמים מאמזון, ולא היו שום בעיות.

annefan

New member
combooks

המחירים שלהם הם פעם ככה ופעם ככה. מה שבטוח זה שהמבחר שלהם קטן מזה של אמזון, ועד היום אני מחכה שיחזרו אלי עם שני ספרים שביקשתי שיזמינו לי.

amirjak

New member
מה ההבדל

בין הספר הזה ל Programming Windows, Fifth Edition by Charles Petzold ומה כדי ללמוד עבור Win32?

למעלה