ספר לכל מצביע -

ספר לכל מצביע -../images/Emo63.gif

לא תקבלו אבל סקר לכל מצביע - יש!
חמישה סקרים לשבוע הספר!
טוסו להצביע
שלושת הסקרים הראשונים: סקר מס´ 1 בסדרת שבוע הספר העברי - אירועי שבוע הספר סקר מס´ 2 בסדרת שבוע הספר העברי - ספרות עברית / ספרות בעברית סקר מס´ 3 בסדרת שבוע הספר העברי - את הספרים שלכם אתם...

רגע רגע- אחד אחד! וגם שאלה

יש אפשרות לעשות את הסקרים בצורה שונה מכפתורי רדיו, כך שאפשר יהיה לבחור יותר מאופציה אחת? אני ממש לא רוצה לעורר פה שוב את הויכוח ההוא, רק מתעניינת, כי לפחות בחלק מהסקרים הייתי זקוקה לזה ולכן לא הצבעתי

צר לי - רק אופציה אחת בכל סקר

האמת - גם לי היה קשה להצביע (למרות שהייתי שותף מלא בניסוח) אבל זה הרעיון של סקרים כאלה - לבחור את התשובה שהכי קרובה למציאות (לפעמים את זו שהכי פחות רחוקה ממנה) לכן גם למשל שאלנו "מה אתם קוראים בעיקר" ולא "מה אתם קוראים" וכד´ מקווה שבכל זאת תצביעי

een ogenblik

New member
סקר מס´ 5

לפני חודש חזרתי מביקור בישראל, כך שכרגע רוב הספרים החדשים שלי הגיעו במזוודה עמוסה, אך זה לא המצב בד"כ - בדר"כ אני זקוקה למשלוחי ספרים מהארץ, וכנראה אתחיל גם לקנות דרך הרשת, איך אני אמורה להצביע לסקר?

את אמורה להצביע את התשובה שהכי

מתאימה לך, שאת מרגישה הכי נכון איתה (או הכי פחות "לא נכון"). אי אפשר לשים תשובות שיתאימו בדיוק לכל האנשים בעולם - כי אז לא נצא עם 6 אפשרויות אלא עם 80-90) אם אין תשובה שמתאימה לך תמיד יש את האופציה של "פתק לבן"
- לא להצביע (קצת חבל בעיני, אבל זאת אפשרות)

een ogenblik

New member
ומה עם

תשובה בסגנון של "בכל דרך אפשרית"? בכל מקרה אני בחרתי את התשובה אחת בשיטת אן-דן-דינו.

sirpad

New member
מה עם מדע בדיוני?

זה לא אופציה? ואם אני לא קורא מלאתלפים ספרים אבל אני מביא איתי שלוש אוארבע בכל ביקור?אז אני לא מפוצץ את המיזוודה אמנם אבל איפה אני נוחת בסקר? הסירפד שנשאר בחוץ

איך לא חשבנו על זה??

מדע בדיוני! אז קודם כל אתכם הסליחה... ושנית לצערי אפ משנים תשובות בסקר הוא מתאפס... אז הפעם זה לא יילך.... בכל מקרה אני בטוחה שתצליח למצוא את התשובה הכי מתאימה...

Gefen

New member
עדי ותופס קבלו ח"ח ../images/Emo45.gif

על סדרת הסקרים המושקעת, ימבה עבודה.... תופס לא פלא שהלכת לישון רק בשש בבוקר, עכשיו הבנתי למה
אז שיהיה לך לילה טוב/בוקר טוב... וחלומות עמוקים עמוקים שבוודאי יהיו על.... איך לא?? ספרים רבותיי ספרים....

ימבה עבודה...

היינו צריכים לחקור לעומק את שורות הקוד של הסקריפטים של תפוז כדי להיות יכולים להציב חמישה סקרים פעילים בבת אחת שלא ייעלמו להם בארכיון... ארבע שעות של מסנג´ר ומאבק עם שרתי תפוז וזה מה שיצא בסוף! בכל אופן זה היה שווה את זה איזו היענות... יאללה חבר´ה להצביע בעכבר בבקשה!

"ספרים רבותי - ספרים"

בסקרי שבוע הסקר כבר הצבעת? חגיגת הספר - עם הספר - פורום הספר
טוב נו - פורום ישראלים בחו"ל מי שמצביע - משפיע

למעלה