ספר לימוד

ספרים מומלצים

אם אתה צריך ספר למתחילים ולמתקדמים כאחד- ויז`ואל בייסיק 6-צעד אחר צעד של microsoft press הוא הספר בשבילך! (אם אני לא טועה הוא עולה 169 ש``ח) , של פוקוס. אתה יכול גם את ``ויז`ואל בייסיק 5 - מהיסוד`` של אופוס. לדעתי , הראשון הוא ספר יותר מדי קל. זאת אומרת שרק בפרק 6 או 5 בערך אתה מתחיל ממש לתכנת מעשית. השני הוא ספר נוח וקל להבנה. יש בו הרבה דוג` והוא מלמד אותך רק חלק חשוב של התוכנית שזהו הנושא הנלמד (כלומר בספר הראשון אתה תתכנת תוכנית שלמה בשעה רק בשביל ללמוד נושא אחד שבספר השני תתכנת רק את אותו קטע נלמד ברבע שעה ואחר כך תוסיף אותו לכל תוכנית שאתה בנית בעצמך). בקיצור , אם אתה שואל את דעתי האישית- ויז`ואל בייסיק 5-המדריך השלם (שמתאים גם לגירסה 6 , דרך אגב) , עדיף יותר. אני קניתי אותו ב-99 במבצע בצומת ספרים. אבל כתוב עליו 129 ש``ח. תעשה אתה את השיקול שלך מבחינה לימודית וכלכלית. אני את שלי כבר עשיתי...

תודה אחי ועוד שאלה

כלכלית לא מעניין אותי,עוד חמישים שקל כפרה,אני רוצה ספר שאיתו אני יכול ללמוד הכל הכל על ויזואל בייסיק,שהכל יהיה כתוב במפורש

syossy

New member
ספר טוב

שלום, ספר טוב בעברית Visual Basic 6 ערכת כלים בהוצאת הוד עמי כל טוב, יוסי

GoldenEvil

New member
הנה

הספר הכי טוב עם כל המידע: מפקדים פשוטים עד API - ויז`ואל בייסיק 6 תכנות מעשי של אופוס (אפשר להזמין מהאתר שלהם)

למעלה