ספר לימוד ספרדית

rel_h

New member
ספר לימוד ספרדית

רציתי לדעת מה שעתכם מי ששמע או קנה את הספר לימוד "ספרדית בשפה פשוטה", תודה מראש

MOVEREP24

New member
קנה ספרים רק של הקונסולייה

התרחק מכל הספרים האלו שנותנים הסברים בעברית או מנסים לפחות לתרגם חלק מהדברים. אני למדתי עם סרב שכולו היה בספרדית, יחד עם קלטות. אם תרצה, אברר לך את שם הספר. בהצלחה, משה

senor

New member
אל תשפוט ספר לפי עטיפתו

אני מכיר את הספר שאתה מדבר עליו שהוא של פרולוג ויש עוד משהו עם קסטות גם גרוע. אבל אין מה להשוות, אני מדבר על ספר חדש ללימוד ספרדית (ספרדית בשפה פשוטה) שיצא ממש לאחרונה ואומרים שהוא ממש טוב.

MOVEREP24

New member
אתה טועה. הספר שלי הוא לא של

פרולוג. הספר שלי לא הודפס בארץ אלא בספרד, אין בו מילה בעברית כך והוא המומלץ ביותר ללימוד. אני לא אומר את זה רק בגלל שאני למדתי איתו, פשוט המון אנשים למדו איתו וכולם היו מרוצים.

kise

New member
ספר מצויין!

למדתי איתו תוך כדי טיול בספרד, ממש קל וברורץ

shaishoo

New member
EL NINO

שלום אני אישית לא הסתדרתי איתו אני ממליץ בחום , אם דרום אמריקה או המרכז הוא היעד, על הספר EL NINO של המכון לידידות דרום אמריקה, ספר מלך ללימוד עצמי

senor

New member
בכל זאת הספר המושלם

נכון שיש ספרים יותר ותיקים, ונכון שהספרים בספרדית הם מצויינים. אבל למי שאין רקע בנושא ויודע רק עברית, כיום הספר "ספרדית בשפה פשוטה" נחשב הטוב ביותר. זאת לאחר בדיקה רצינית עם המלצות ובחנויות.

shaishoo

New member
אההמממ...

אולי זה אישי אבל בכל זאת אני ו3 מחברי חולקים אליך ,"ספרדית בשפה פשוטה" פשוט היה לנו לא יעיל, ניסינו ולא הצלחנו, איך שעברנו ל EL NINO החל השיפור המטורף..עד לוויכוחי פוליטיקה וניאום על איכות הסביבה שנתנו בחוצות סנטה קרוז

למעלה