ספר טלפונים
ש שמיימית New member 6/11/02 #3 תודה ../images/Emo13.gif זה קרפ מתכתי התלהבתי ממנו ואני לא ממש יודעת מה עוד אפשר לעשות איתו וכן כתבתי עם טוליפ עוד אחד מאהבות שלי עכשיו זה נראה יפה יותר כי הצבע התייבש
תודה ../images/Emo13.gif זה קרפ מתכתי התלהבתי ממנו ואני לא ממש יודעת מה עוד אפשר לעשות איתו וכן כתבתי עם טוליפ עוד אחד מאהבות שלי עכשיו זה נראה יפה יותר כי הצבע התייבש
מ מישמושית New member 6/11/02 #4 מה זה קרפ מתכתי? זה קרפ רגיל עם צבע כזה? נראה מעניין, מה עושים עם זה עוד?
ש שמיימית New member 6/11/02 #5 כן זה פשוט לא נייר עדין אלא תחושה כמו מתכת, צבע מטלי אין לי מושג מה עושים עם זה עוד זה מזכיר נייר של קרמבו
כן זה פשוט לא נייר עדין אלא תחושה כמו מתכת, צבע מטלי אין לי מושג מה עושים עם זה עוד זה מזכיר נייר של קרמבו
ד דניעל New member 6/11/02 #6 איפה מצאת את הלב של הספר? כלומר - הדפים בפנים? קנית ספר פושט ועטפת, או שיש לקנות מילוי לספרי טלפונים קטנים באיזה מקום?
איפה מצאת את הלב של הספר? כלומר - הדפים בפנים? קנית ספר פושט ועטפת, או שיש לקנות מילוי לספרי טלפונים קטנים באיזה מקום?
ש שמיימית New member 6/11/02 #7 קניתי ספר טלפונים הכי הכי פשוט ב- 3 שח בכלי כתיבה ועטפתי כמו מחברת בהתחלה רציתי לעשות לבד ספר טלפונים אבל ייעצו לי לקנות ולעשות עליו זה מה שעשיתי
קניתי ספר טלפונים הכי הכי פשוט ב- 3 שח בכלי כתיבה ועטפתי כמו מחברת בהתחלה רציתי לעשות לבד ספר טלפונים אבל ייעצו לי לקנות ולעשות עליו זה מה שעשיתי