ספר טכני ל DR600

RaananC

New member
ספר טכני ל DR600

בוקר טוב לכולם אני מחפש ספר טכני לDR600 שלי, משהו בסגנון הספרים של Haynes הבעיה שהם כבר מזמן אין להם ספר על הדגם הזה, לכן אל תפנו אותי לאתר שלהם. במידה ויש למישהו את הנ"ל והוא מעוניין למכור או יודע היכן להשיג, בבקשה כל עזרה תתקבל בברכה.

Great Blue

New member
באותה נישה- יש למישהו ספר לDR650

אבל מדגם RSE ? - מישהו מוכן לתת לי לצלם את שלו אם יש לו (ספר רבותיי, ספר)

danh

New member
ספר טכני ל GN

לא יודע למה ואיך , אבל לפני כמה ימים הגיע אלי בדואר ספר מכונאים ל GN מארצות הברית ... ונזכרתי שכשהיה לי ה GN חיפשתי בנרות בארץ ספר טכני ולא מצאתי ... בעופר אבניר לא היו מוכנים לדבר איתי , אז לבסוף בסוזוקי LA בארה"ב היה פקיד נחמד שאיתר עבורי בחברה ביפן שריד שהודפס . בינתיים - האופנוע כבר נמכר ואני רכוב כבר על CB500 ובדיוק מתחיל את התהליך שעברתי עם ה GN דהיינו לאתר ספר מכונאים ל CB500 . נראה אם הספר יימצא רק אחרי שהאופנוע יפנק ישבן של מישהו אחר ...
danh - שמציע למי שרוצה את הספר תמורת תשלום סמלי ...

TShavit

New member
יש לי איפהשהו...

את הספר המקורי - זה שמשמש במוסך לעבודה - של סוזוקי. אני רק צריך לזכור איפה הוא...

gradar

New member
שחר צלניקר (שחר אופנועים) !

שחר תירגם פעם את הספר של הdr לעברית. מדובר בספר המכונאים המפורט (כולל הכל אוברול הצתה וכד´) פעם אחרונה שביקרתי אצלו נשארו לו ספרים למכירה. הכתובת היא רח´ שוקן ,בערך באמצע, ת"א נ.ב. תמסור ד"ש מה-RADAR

RaananC

New member
תודה רבה

תודה רבה על העזרה לשחר יש עדיין עותק אקפוץ אליו מחר, וטל בכל זאת אם תמצא את הספר המקורי אנא תודיע לי בבקשה, (המייל שלי נמצא בכרטיס האישי) מכיוון שלפעמים בתרגום מאנגלית לעברית מפספסים דברים (מבלי לזלזל חס וחלילה בשחר). ושוב תודה, רענן

gradar

New member
שלום לאורך,

מקווה לראותך בגיבעת המורה. שנה טובה. ו... עדיין לא למדתה רדר ולא ראדר,כדר,דרדר.... ביי ה-RADAR

למעלה