ספר טיולי אופניים?

CArlicK

New member
ספר טיולי אופניים?

יש דבר כזה? הכוונה - לספר טיולים לאופני שטח בארץ. ואם לא - יש לכם רעיון אחר למתנה לחברה רוכבת מתחילה מאוד שאוהבת לטייל? ובלי קשר, רק שתדעו, בגלל שהצקתי לכם ועניתם לי בכזאת חביבות שמחר אני אקבל את האופניים החדשות שלי (שווינג - אם כבר שאלתם) מסלאלום הנפלאים ואין מאושרת ממני קצת אימונים לבד ואז אני אציק פה על טיולים..
תודה על העזרה!

Eyal Hershtik

New member
יש!!!

ישנו ספר של אלי סט ומצורף גם קישור לקניית הספר באינטרנט בקרוב דרך אגב יצא גם חלק ב של אותו ספר תהנה ותתחדש אייל

יש ויש!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

לספר קוראים "יום טיוול באופני הרים",מאת האחד והיחיד-אלי סט. שווה כל שקל. מי יתן ואלי יוציא פרק ב'. מסלולי טיול בכל הרמות בכל הארץ. רוני.

udrt

New member
יש ספר: יום טיול באופני הרים/אלי סט

והרגע, הרגע הוא היה פה אתמול במבצע ב"למטייל" 50 שקלים בלי להגיד דוד שלח אותי ובלי סיפורים. ככה הוא עולה בחנויות 80-90 ש"ח ויש בו 25 מסלולי טיולים בכל הארץ ופרק מבוא לאופני הרים.

רמי לשם

New member
לספר הטיולים היחידי לאופניים קוראים

"יום טיול באופני הרים" והוא טוב מאוד למתחילים, בהמשך המוגבלות של המסלולים מבחינה טכנית קצת מפריעה. אתה יכולה להכנס למיני פורום מסלולי טיולים ולשאול שם, נמצאים שם טובי המומחים. במאמרי המיני פורום יש גם מקבץ נאה למדי של מסלולים ויהיו עוד בהמשך. ולאופניים קוראים שווין schwinn.

IlanShacham

New member
רמי, קראת מספיק מההודעה

בשביל לראות ששווין כתוב לא נכון, אבל לא מספיק בשביל לשים לב שזו בחורה?

רמי לשם

New member
חביבי, קראתי ואפילו שמתי לכך לב

אבל נפלה טעות כתיב, היה צ"ל "את יכולה" ויצא "אתה יכולה" שהוא לא נכון בכל מקרה. אתה מאידך גיסא לא שמת לב שאחרי ה"אתה" בא "יכולה" שהיא בלשון נקבה ולהסיק מזה שזו טעות כתיב.

saararni

New member
../images/Emo63.gifזה לא הספר היחיד וגם לא הראשון

לפני 7-8 שנים יצא ספר נוסף של מיכה שיק (שאם אני לא טועה שלח כתבה לעיתון הלפני אחרון על חוויות מאנגליה) שהיה הספר שהכניס אותי לעולם האופניים. האופניים קצת התקדמו מאז אבל המסלולים אותם מסלולים.

iwcc

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo132.gif../images/Emo152.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מאיזה חנות אמרת ? סתם ..............................

אכן הספר של אלי סט טוב למתחילים

מעבר לזה, במגזין אופניים מתפרסם טיול כל חודש, טיולים נוספים מפורסמים באתרי האינטרנט השונים- בפורום טיולים (מיני פורום של הפורום הזה), באתר הרים ובשוונג. בקרוב ייצאו לאור לפחות עוד שלושה ספרי טיולים חדשים לאופני הרים.

CArlicK

New member
המון המון תודות!!!!!

שוב עזרתם לי ורק שתדעו שכר יש לי אופניים חדשים וכבר אחרי טיולון קצרצר ושאני מבסוטה רצח!

למעלה