הי
אם יורשה לי להביע את דעתי אז אני בהחלט חושב שכדאי לך ליסוע להודו (או לכל מדינה עולם שלישית לצורך העניין). בהודו המפגש עם התרבות ההודית וצורת החשיבה הבאה לידי ביטוי בכל פינה ברחוב יוצרת זעזוע עצום של אמות הסיפים עליהם התחנכנו. למי שמספיק רגיש לכך זה כלי מעולה לעבוד איתו. ךמי שרגיש מדי זה גם יכול להיות מסוכן. הטיול להודו הוא טיול לתוך עצמך. השאלות יפרצו מתוכך כהר געש ואת תמצאי שם תשובות. כשמתרחקים קצת מהבית ומסתכלים על החיים מנקודת ראות מרוחקת יותר הפרספקטיבה משתנה. זה דומה להרגשה שיש כשבוחנים ארועים מן העבר מנקודת זמן מרוחקת יותר - הפרספקטיבה השתנתה עם מרחק הזמן ודברים נראים אחרת. את הריחוק הזה שהזמן יוצר ניתן להשיג ע"י נסיעה למקום שהמציאות בו תלושה משלך - כמו כל מדינת עולם שלישית. סעי סעי ותני לעצמך את המתנה הכי גדולה בעולם. אני מסכים עם החברה שהגיבו שניתן לעשות זאת גם פה, אבל זה מצריך רמה מאוד גבוהה של מודעות שלא לכולנו יש. הריחוק מהחברים, משפחה, מבזקי חדשות, פיגועים, מילואים, לימודים, עברית, בורקס, פלאפל, וכל מה שיש פה עושה את שלו. רק תזכרי לתת לאמא הודו צ'אנס של חודש - אל תעזבי עד שיעבור חודש לא משנה מה יקרה. החודש הראשון הוא קשה לעיתים אבל מי שעובר אותו כבר מאוהב. בשמחה על שגילוי שצפוי לך. ואסיים בכתובת שראיתי פעם על רכבת בהודו: Don't chnage India India will chage you