ספר חנוך

יפעת 7

New member
ספר חנוך

אולי מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג את ספר חנוך, לא הצלחתי לאתר בשום מקום

אבילה

New member
ברירת מחדל ליפעת 7

ואם את מתעקשת אז אפשר למצוא את הספר בכל חנות לספרי קודש ושמו הוא ספר החינוך

אולי את מתכוונת לסיפור על חנוך?

אם את מתכוונת לסיפור על חנוך אמליץ לך על ספר שנקרא "ספר הישר" שבו מתוארים כל פעילותיו של חנוך בתקופה הראשונית של בני האדם.

יפעת 7

New member
הבנתי שכבר אין להשיג אלא רק משומש

מקוה שאתה צודק. בטוח שספר חנוך מהספרים החיצוניים זה ספר החינוך ? מקוה שאתה לא מבלבל

noam33

New member
ספר חנוך

ספר חנוך הוא חלק מ: "הספרים החיצוניים" והוא לא מתפרסם בפני עצמו. החלק הכי מפורסם של הספרים החיצוניים זה מכבים א´, ב´ וג´. איפה משיגים? לא נראה לי שיש סיכוי גדול בחנות לספרי קודש. תנסי בדיונון באוניברסטאות. אני מניח שכל ספריה עיונית מחזיקה עותק של הספרם החיצוניים. ד"א, מה מעניין כל כך בספר חנוך????

יפעת 7

New member
מסרים מתיקשור שקיבלתי

אני וחברה קיבלנו מסרים שיש לבדוק לעומת ספר חנוך ולכן אני מנסה להשיג את הספר, רצוי לרכישה אפילו בחנויות של ספרים משומשים

onix

New member
ליפעת

את רוב הספרים החיצוניים את יכולה להשיג בבית אריאלה בנפרד, (חפשי שם גם את הספר "הספרים החיצונים" בהוצאת יבנה תשי"ט-תשכ"ט, שמכיל את מזמורי שלמה,חכמת שלמה, בן-סירא,טוביה,יהודית,אגרת ארסטיאס,צוואת משה,ספר היובלות,ספר-חנוך...) בנוסף את יכולה לרכוש את הספרים באתר amazon (רק באנגלית) ועוד ספרים שקשה להשיג בעברית. את "ספר יהודית" ו"ספר חזון עזרא" את יכולה לרכוש גם פה בארץ ובעברית בהוצאת מוסד ביאליק. חוץ מזה הנה "ספר חנוך" בשלמותו(באנגלית)ועוד כמה ספרים להנאתך... onix

אמיתי 21

New member
הזהר הקדוש ספר חנוך מופיע

דמ"י עש"ו וספר חנוך הוא ספר לא לראמה שלכם זה כמו ברית מנוחה זה ספר קבלה מעשית ואין להכם מה לעסוק ולראות בא כלום הוא ספר חתום וסתם אין השכל יכול לרדת לסוף דעת המחבר אבל הוא מפוזר בכל הזהר רק לידע כללי זה כמו ספר רזיאל המלאך וספר היצרה לחיים ושלום

אמיתי 21

New member
הזהר הקדוש ספר חנוך מופיע

דמ"י עש"ו וספר חנוך הוא ספר לא לראמה שלכם זה כמו ברית מנוחה זה ספר קבלה מעשית ואין להכם מה לעסוק ולראות בא כלום הוא ספר חתום וסתם אין השכל יכול לרדת לסוף דעת המחבר אבל הוא מפוזר בכל הזהר רק לידע כללי זה כמו ספר רזיאל המלאך וספר היצרה לחיים ושלום

למעלה