ספר חנוך

Monsieur D

New member
ספר חנוך

מעניין אותי, לאחר קריאת הספר, אם מישהו השתמש בספר הזה מאגית. איכשהו אני רואה בספר הזה פוטנציאל לא ממומש שאפשר להשתמש בו המון מבחינה מאגית, לדוגמא, במסעות שערים למקומות שחנוך ראה, או שמות עוצמה חדשים שהמסדרים המאגיים לא לקחו (כמו "אדון הרוחות" שיכול להתאים ליסוד האוויר, כמו כן שמות השמש והירח שמוזכרים בספר). אני לא מדבר על המאגיה האנוכיאנית שהיא נושא בפני עצמו, אלא על הספר עצמו.

RainBird

New member
בתירגום נכון זה צריך להיות המאגיה החנוכית מדובר על זה שאדוארד קלי "תיקשר" עם חנוך הנביא ויחד עם ג'ון די יצרו את השיטה המאגית החנוכית. באמת חסר על זה מידע פרקטי בעברית לדעתי.

gwizard

New member
לא רק בעברית

רוב הטקסטים שראיתי בנושא, לא משנה באיזו שפה, לא ממצים לדעתי. הייתי מרים את הכפפה, אבל אני לא עוסק בשיטה הזו אז אולי מישהו אחר ירצה לעשות משהו ?

Monsieur D

New member
זאת שיטה מורכבת מידי, מסובכת מידי

מסוכנת מידי וקשה מאוד לתפעול, והקהל יעד שלה מצומצם גם ככה, אז פשוט לא שווה לכתוב על זה כל כך הרבה על הנט, ובצדק.

neophile

New member
על פי איזה דגם של השיטה אתה עובד?

אני מניח שאתה לא מאלה שממש קראו את הכתבים של די ?

RainBird

New member
יש לי בבית את הכרך 5 ספרי המסתורין שלו אם אתה מעוניין לעיין ולכתוב סיכום על הנושא, אתה מוזמן. אני אכין סושי.

neophile

New member
אני אוותר על התענוג המפוקפק

הספרים זמינים און ליין אבל הם לא קריאים במיוחד , יש כמה ספרים מעניינים דווקא על הגירסה של קראולי לא ממליצים יותר מדי .

Jerald_Admonds

New member
אתה יכול בבקשה

לספר קצת על הסכנות בה? אין לי עניין בשיטה אבל כן מעניין אותי לדעת מה אתה מגדיר כסכנות במערכת עבודה מאגית.

neophile

New member
אני לא בטוח שזה אותו הדבר

עד כמה שאני יודע אין שום קשר בין חנוך למה שאדוארד קלי תקשר בשביל ג'ון די , תקנו אותי אם אני טועה.

למעלה