ספר חמישי *****

mישמישית

New member
ספר חמישי *****

אני קוראת עוד פעם את הספר החמישי (בפעם השניה ) כי כשקראתי אותו -לפני 3 שנים - הייתי בכיתה ה' ואני לא זוכרת כמעט כלום . יש לי שאלה שעלתה גם כשקראתי את הספר השישי : מזה סקיבים ??? כי בספר החמישי גברת פיג היא סקיבית ואני לא בטוחה מזה - סקיבים הם מכשפים שלא רוצים לעשות קסמים או שהם כאלה שההורים שלהם מכשפים והם לא ??? כי משהו אמר לי שסקיבים הם אלה שההורים שלהם מכשפים והם לא אבל אז איך זה שגברת פיג רואה סוהרסנים ואיך זה שהבת של ואנדרולו (בספר השישי ) יכלה לעשות קסמים למרות שהיא הייתה סקיבית ??? תודה מראש אשמח עם משהו יענה לי דרך אגב מתי הספר השביעי יוצא ? ואמרו לי שבספר השביעי רולינג הורגת את הארי וכך גומרת את הסידרה ואני כל כך מקווה שזה לא נכון!

אממ,

א' - סקיב זה קוסם שנולד לזוג קוסמים, אבל אינו מסוגל לעשות כפשים. ב' - כנראה יש כמה רמות אצל הסקיבים. והם קוסמים לכל דבר... לכן פיג ראתה את הסוהרסנים. ג' - הספר השביעי יצא לפני שבועיים בארה"ב, וצפוי לצאת מחר לארץ. ד' - רולינג לא תאמר דבר כזה, למרות שכולם מקווים שכן.
ה' - להבא לשרשר לשרשור הנצל"שים.
חג שמח!

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif הספר השביעי יצא???

מתי הוא הספיק לצאת? איך את\ה יודע? *חירפון*

Eos14

New member
../images/Emo29.gif היא כן.

אפילו בשימוע-היא תיארה אותם ונעלבה כשפאדג' אמר ש"סקיבים לא יכולים לראות סוהרסנים"...

KRUEGER

New member
והארי אומר

שהתיאור שלה נשמע כמו מישהו שראה תמונה שלהם בספר...והיא אמרה שהם מעדו...וכשפאדג' שאל אם סקיבים יכולים לראות סוס\הרסנים היא נלחצה, וגם שאר האנשים לא היו משוכנעים מהתיאור שלה, אלא רק מההרגשה שלה...

sirius felton

New member
או מצטערת

סליחה שהוצאתי תעצבים עלייך...לא אשמתך... פשוט נמאס לי מכולם!!!!!!!!!!!!!!!!11 משבר רציני....

Eos14

New member
../images/Emo29.gifמממ

סקיבים הם אנשים שנולדו להורים קוסמים אך הם שלולי קסם לחלוטין. בקיצור-כמו קוסמים ילדי מוגלגים רק הפוך...

ToryMaster

New member
בואי נראה

1. סקיבים הם ילדים שנולדו להורים מכשפים, אבל לא מסוגלים לעשות קסמים בעצמם. 2. זה שהם לא מסוגלים לעשות קסמים לא אומר שהם משוללים כל תכונה קסומה, הם יכולים להיכנס להוגוורטס, לסמטת דיאגון, ולראות סקיבים. 3. מירופי [אימא של וולדמורט] לא הייתה סקיבית, כפי שדמבלדור מסביר בצורה נפלאה. היכולות הקסומות שלה דוכאו בגלל ההתעללות שהיא חוותה מאבא שלה, זה הכל. קסם קשור לרגשות, כנראה. ואין תאריך לספר השביעי.

the ror

New member
ב 2, התכוונת שהם מסוגלים לראות

סוהרסנים?כי לראות סקיבים אחרים זה לא קשור לתכונה קסומה...

SCRATCHER

New member
דאדלי לא ראה סוהרסן הוא הרגיש אותו

מוגלגים מסוגלים רק להרגיש אותם, כמו שמתואר בספר השישי בפרק הראשון.

the ror

New member
../images/Emo45.gif, ובשימוע של הארי עלתה השאלה אם

סקיבים יכולים לראות בכלל סוהרסנים כי ידוע להם שמוגלגים לא מסוגלים.

למעלה