ספר חדש...

מה ה מצב

New member
ספר חדש...

קוראים לו סבריאל. גילי בר הילל היא עורכת הסידרה וזה מה שהיא כתבה על הספר: הספר מתרחש בעולם אחר (אלא איך?), שבו באחת הארצות הקסמים הם דרך חיים. הגיבורה, סבריאל, היא נערה צעירה הנאלצת לחדור לארץ הקסמים המסוכנת בעקבות אביה שנעלם. בהיעלמו היא נאלצת גם למלא את מקומו, כבעלת אוב שתפקידה להשכיב את המתים בקברם, שאם לא כן קיים חשש אמיתי שהמתים ישובו לעולם החיים בתור מגוון ישוייות הרסניות ונקמניות. נשמע מוכר למישהו?... אה ובכריכה האחורית כתוב כך: "אל מסעה מצטרפים מוגט, חתול שאינו חתול אלא יישות רבת-כוח וספק נקמנית; וטאצ'סטון, קוסם צעיר המסתיר סוד אפל." עכשיו אני יודעת שזה לא ממש דומה אבל עדיין... החתול הוא כמו מוות העכברים (כלומר, שניהם על תקן החיה) והקוסם הוא כמו... שחכתי איך קוראים לו... נראה לי אלפרד? (נו, זה שעובד עם מוות) בכל אופן שניהם על תקן האנשים היותר מנוסים שבאים לעזור לגיבורה...

Athaclena

New member
אני קראתי את שלושתם באנגלית

אהבתי
והתרשמתי אור ניסתה ואהבה פחות לפי מה שאני זוכרת. מקוה שזה באמת יצליח.... זה כמו חומריו האפלים, גם אותם קראתי לפני שתורגמו. ואת ארטמיס פאול קראתי כשהיה אחד מתורגם, ואני תמיד ספר אחד אחרי התרגום.

פשוט גדול

קראתי את כל הטרילוגיה באנגלית. גארת' ניקס ממש טוב. וטאצ'סטון הוא ממש, אבל ממש לא דומה לאלפרד... רק הרעיון של השוואה ביניהם גורם לי צמרמורת. אבל לא נורא, תקראי את הספר, תהני, ותקראי גם את ההמשכים באנגלית
.

Athaclena

New member
אני גם המשכתי לסדרה הבאה שלו

keys of the kingdom, על ימי השבוע... יש פוטנציאל אבל קשה לדעת לפני סוף הסדרה, ובינתיים קראתי רק 3 ספרים (עוד אחד או 2 יצאו ובסוף יהיו 7) אבל בכל מקרה זה די שונה מסבריאל וכו'

למעלה