ספר חדש

אזט

New member
ספר חדש

מבקש לעדכן את הפורום בספר חדש שיצא לאור היום. מחקר שעשיתי במשך שנים על יהודי שהפעיל רשת רגול עבור הוורמאכט. הוא נדחק לפח האשפה כיהודי ששיתף פעולה עם הנאצים. בחקר אני מוכיח שלא רק שלא שיתך פעולה אלא הציל עוד כ12 יהודים והיה למעשה סוכן כפול של הרוסים. פשוט יהודי-קומוניסט בהכרה שסייע לרוסים להטעות ולשטות בגרמנים. אפשר לקבל מידע על הספר וכמובן לרכוש אותו באתר המו"ל: הספר נקרא: המסקירובקה של מקס ומוריץ. http://www.bahurbooks.com

אזט

New member
חן חן.

כיון שהספר גדוש בפרטים שלדעתי לא התפרסמו עד היום אשמח מאד לענות ולסייע לכל מי שיקרא וירצה לדעת עוד. כל המקורות מפורטים בספר.

שינובי5

New member
לפחות הנושא

של "קלאט" פורסם כבר ע"י צ'פמן פינצ'ר - ובעברית ! - בספרו על פעילות הביון הסובייטי באנגליה. שם הספר הינו: "מקצועם הבגידה".

אזט

New member
עוררת את סקרנותי.

האם יש לך פרטים ? אני אשמח לראות. יש ספר של פרופ' שלמה ארונסון (באנגלית) שמזכיר את קלאט ולדעת ארונסון קלאט היה משת"פ עם הנאצים. אני חושב שזה לא נכון ומוכיח בספרי שלא כך הוא. אודה לך אם תיתן לי הפניה מתאימה למקור שציינת. תודה

שינובי5

New member
את הפרטים

כברמסרתי,קיים ספר שלאוהדי הנאצים בקנדה - הוצאנ פרו נאצית- על דביזיית ברנדנבורג,שם הרשת שוב מוזכרת. תעיין בהם.

למעלה