ספר חדש?

הgraphic novel הוא המנגה

והסיפור הקצר של ברי טאנר הוא סיפור הרקע של הערפדית ברי טאנר שהוולטורי הורגים בסוף הספר השלישי... סטפני קראה לזה נובלה של אקליפס. זה ספר ממש קצרצר, פחות מ200 עמודים. אבל הוא מעניין, הוא נותן נקודת מבט שונה ומגניבה שלא מתייחסים אליה בספרים, מומלץ! (אם כי כמעט ואין שם את אדוארד בכלל, שזה חבל
)

אההה

אז רגע מאיפה אני משיגה את זה של ברי? (שאגב עדיין אין לי מושג מי זו, אני לא זוכרת אותה או משהו)

יש את זה בסטימצקי וצומת ספרים לרוב

זה נקרא the short second life of bree tanner. די בטוחה שיש גם בעברית... אבל באופן כללי אם יש לך את האנגלית אני לגמרי ממליצה להתעלם מהתירגום לעברית

סטימצקי

זה לא כזה חלום, זה אפליו סיוט.... מרווחים ממש קצת ועובדים נורא קשה. אח שלי עובד באותו המקום רק בעבודה אחרת מרוויח פי 3 יותר ממני. 45 שקל לשעה זה פסיכי!

shaharEB

New member
האמת.. אני חושבת שזה עדיין שווה את זה

אולי זה כי אף פעם לא הרווחתי 45 שקל לשעה

את מקבלת הנחת עובדים ?
לעבוד בחנות ספרים נראה לי כל כך כיף

* וברי זו הערפדית היחידה שנשארה בקרב בין הזאבים והקאלנים לבין הניובורנז..זו שקארלייל ואסמה ריחמו עליה ורצו להציל.. הנובלה הזו היא על ברי מהרגע שהפכו אותה לערפדית ועד המוות האכזרי שלה מידי הוולטורי

זה לא רע בכלל

לא ממש לא

בהתחשב בזה שלוקחים לך גם מס הכנסה ביטוח לאומי ביטוח והפרשה לפנסיה..... לא נשאר לך כלום.
בכסף שהוא מקבל נשאר לו הרבה יותר והוא אשכרה יוכל לממן את עצמו בניגוד אלי.
יש הנחה אבל היא די מצומצמת אני גם לא קונה או קוראת ספרים כל כך... אין לי כסף לקנות ספרים עכשיו ולהשאיל זה נמצא רחוק ואין לי מוטיבציה לזה. גם ככה אין לי זמן עם כל הלימודים האלו חח

האמת שזה לא כיף שם כמו שאת חושבת יש שם משטר נוראי..

אההההה עכשיו הבנתי מי זו... צריך להיות מעניין דווקא

shaharEB

New member
נשמע מבאס
מקווה שהיחס ישתפר שם איכשיהו ...

תהני מהספר

ממש לא

בחג מקבלים תווי קניה של 50 שקל מסכנים... לא ממליצה לאף אחד לעבוד שם, באמת.....

ממש נשמע מבאס.

אולי כדאי לך לעבור לצומת ספרים? יש לי חברים שעובדים שם והם דווקא די מרוצים....

אני לא אשאר בעבודה עוד הרבה

תקופת המבחנים קרבה, אז זה כבר לא כזה משנה

היי ברוכה הבאה לפורום!

כבר אמרו פחות או יותר הכל לפני, אבל אני רוצה גם להמליץ midnight sun- הוא פשוט מעולה
. זוכים להכיר את אדוארד הרבה יותר טוב ודרך המחשבות שלו עוד הרבה אחרים.

אגב, גם אני עדי

למעלה