ספר חדש של האי...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
ספר חדש של האי...../images/Emo91.gif

היום (יום ד') הייתי בשבוע הספר וקניתי ספרים... פתאום אני רואה את הספר הבא - הספר האדום של האי (זה לא השם, אבל זה התוכן...) מעיון קצרצר מתברר שזה הספר האדום שהיה לאורך הסדרה [מה שהיה לטומי]- מזכרת מאוד נחמדה מהסדרה הזאת... מאוד אהבתי אותו ואת העיצוב שלו (מאוד אהבתי את העיצוב שבפנים) ואמרתי לעצמי למה לא לקנות? מה גם שהוא עלה לי רק 35 ש"ח...(מחיר מחירון: 88 ש"ח) (למי שמנוי או למי שיש חבר מנוי - כל המנויים לידיעות קיבלו שוברי הנחה בסך 30 ש"ח וזה יוצא 42 ש"ח יחד עם השובר [פחות מחצי מחיר]). אבל אם אתם קונים שני ספרים ומעלה אתם מקבלים את כל שאר הספרים במחיר מצחיק של 35 ש"ח (במקום 74, 88, 98) (אם אני לא טועה יש הגבלה ל-4, אבל אני לא רוצה להתחייב לכן תבררו עם המוכרת בדוכן). קריאה מהנה, נתאי. (אם תרצו המלצות לספרים מאותה הוצאה כדי לנצל את המבצע, תגידו ואני אתן)

מה ? כבר יצא עוד אחד... ../images/Emo192.gif

ומה יש בספר ? רק תמונות או שיותר מזה ? ותגידי (את האמת) מה אתה חושב על ספרי "השמיניה" כי אולי אני קונה.

ny22

New member
מנהל
זה הספר האדום שהיה בסדרה (פרטים בפנים)

הוא מלווה בטקסט וגם בתמונות. מה שהכי תפס לי את העין זה שהתמונות שיש בספר אלו בדיוק אותם תמונות שהיו בספר של האדום של טומי. (לא שמתי לב אם ישנן תמונות נוספות ממה שהיו בסדרה. ראיתי אותו ממש בריפרוף). נכון, הוא ממש ממש לא אותו עובי (העובי שלו הוא פחות מחצי סנטימטר אם אני לא טועה), אבל העיצוב שלו הוא פשוט מדהים. מבחוץ הוא אדום בכריכה של בד(?) והעיצוב המרשים הוא בפנים. מאותו לקנות במחיר מלא (88 ש"ח) - רק אם אתם אוהדים מושבעים של הסדרה הזאת. אם יש לכם הנחה משמעותית (שבוע הספר+שובר = סביבות ה40 ש"ח) - שוה להקנות, בתנאי שאהבתם את הסדרה. לגבי השמיניה, האמת, לא קראתי. אבל אני יכול לומר לך שאני לא ממש אוהב את הרעיון של הפיכת סדרה כזאת לספר. אני אומר את זה ממש בזהירות, כי לא קראתי עוד אף ספר של אף אחת מהסדרות של גיורא (והפילוסוף דיוויד יום אמר פעם ש:
מי שראה רק פרות חומות יאמין כי ישנן רק פרות חומות
), אבל אני חושב שסדרה מהסוג הזה, הרבה יותר יפה כסדרה, כי היא נבנתה לקונספט כזה. (אבל אני כבר מזהיר אותך שיכול מאוד להיות שדעתי תשתנה ברגע שאני אקרא ספר אחד של השמינייה או את ה"טיימר מאטלנטיס"). לכן אני חושב שזה מאוד תלוי בך, אם את אוהבת תאהבי לקרוא "תרגום" של סדרה לספר - יכול להיות שתהני מהספרים הללו מאוד. לגבי סגנון הכתיבה והתוכן - אני לא יכול לורמ דבר כי לא קראתי... מקוה שעזרתי לך קצת.

8דושנקה8

New member
ממש לא מסכימה, הספרים מדהימים!

הספרים של שתי הסדרות מדהימים ושווים כול שקל וכול רגע של קריאה... קראתי את כולם הרבה יותר מפעם אחת ונהניתי מכול רגע! הם כתובים יפה, (מעולה לדעתי!) מותחים, וגם מציגים את המחשבות והרגשות של כול דמות ודמות מה שאין בסדרות העלילה בספרים לא הוצגה בסדרות והיא חדשה לחלוטין! בספרים יש רמזים למה שקורה/יקרה בסדרה והם מגלים לנו דברים חדשים שלא ידענו על העלילה והדמויות... ולגבי "הטיימר מאטלנטיס" לדעתי חובה לקרוא אותו או לפחות לקרוא ספויילרים עליו כדי להבין לעומק את עלילת העונה ה2 (או לפחות לנסות להבין) כי מתגלים שם כמה דברים חשובים שאני לא מאמינה שיזנחו בעונה ה2..... לגבי הספר האדום, נראה לי שאני אקנה.......

ny22

New member
מנהל
מאיה, אמרתי שלא קראתי אותם, לכן אני לא יכול

לבקר אותם... רק דיברתי על הרעיון באופן כללי של הפיכת הסדרה לספר... אבל בעיקרון יכול מאוד להיות שאת צודקת ואני טועה.

8דושנקה8

New member
אבל זה בדיוק העניין הספרים האלה הם לא

"הפיכת הסדרה לספר" אלא יותר כמו ספרי המשך - כלומר כמו כול ספר רק שאנחנו כבר פשוט מכירים את סיפור הרקע ואת הדמויות לפי דעתי כמובן.... :)

ny22

New member
מנהל
אז אם ככה, יכול להיות שאני טועה...

אבל מצד שני - ספרי המשך זה לא כמו לעשות "המשך" לסדרה רק בצורת ספר?

8דושנקה8

New member
אבל זה לא המשך לסדרה זה הרפתקאות קצרות

ומותחות (יום- יומיים) והן לא בנויות כמו פרק רגיל בסדרה אלא כמו ספר עם מחשבות ורגשות והן קורות במקומות חדשים שלא נראו בסדרה.....

Yarinv

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

כבר כשנגמרה העונה חשבתי שזה רעיון מעולה להוציא לאור את הספר עם כל הציורים. אם יצא לי לראות אותו אני אסתכל ומי יודע, אולי אני אקנה

ny22

New member
מנהל
ירין, קנה שני ספרים בידיעות וקבל את השלישי

מתנה... אני ממליץ לך לחפש עוד ספרים לקנות ולנסות לקנות אותו במבצע...

ny22

New member
מנהל
אתה אמור לקבל אותו בעיתון....

תשאל את ההורים שלך... למרות שגם אתמול היה בעיתון שובר של מדבקות שעליו היו כתובים מחירים (תחפש טוב).

פיגמיסט

New member
חיפשתי מעולה

מצאתי קופון שיש בו 4 ספרים תחזיקו חזק הכלב היהודי ווינטר בלו, אי הדרקונים הפרינצ'יפסה אבל שום קופון של האי

Double U

New member
תחזיו חזק../images/Emo99.gif

קניתי אותו בשבוע הספר! בקרוב אתחיל לקרוא אותו.

למעלה