ספר חדש על טאיקוונדו

bennyTKD

New member
ספר חדש על טאיקוונדו

מאסטר ניצן משורר, שמלמד טאיקוונדו באיזור יער בן שמן, הוציא ספר חדש על טאיקוונדו. לא קראתי כך שאיני יכול לומר מה הוא שווה. הספר באנגלית, וניתן לראות כמה דוגמאות קטנות ממנו פה. (ואף מילה על התמונה הראשונה שמופיע שם - לוחם טאיקוונדו נותן בעיטה צידית תוך קפיצה באוויר כדי להפיל רוכב מסוסו בשדה הקרה...) בני

../images/Emo12.gif האיש שם תלוי על אצבעות הרגליים?

אאוץ'...

Pyongwon

New member
שאלות - האם...

א. מי כתב את הספר והאם הספר מאושר ע"י ההתאחדות העולמית לטאקוונדו? ב. ממתי מצבי כף רגל הם בצורה כזו? אין סיכוי! ג. הגמישות - חמודה. למדי! Nice! ד. מה שמו של הספר והאם הוא כבר פורסם - והאם הוא תחת שמו של ניצן משורר???!!!! ה. מי מכיר את ניצן משורר? הבנתי שהוא כבר הפסיק לאמן. חבל! ג'ס.

bennyTKD

New member
תשובות

(למען הסר ספק - אני לא מכיר אישית את מאסטר ניצן משורר) שם הספר - Martial Reflections המחבר - Nitsan Meshorer (ניצן משורר) הספר כבר פורסם. לא ראיתי אותו אבל הבנתי שמדובר בספר די שמן (כמה מאות עמודים), כתוב באנגלית. ניתן לפנות ישירות לניצן משורר לקבל פרטים. למיטב ידיעתי ניצן משורר הפסיק לאמן בתל אביב, אבל הוא ממשיך לאמן ליד יער בן שמן. 2 תלמידים שלמדו אצלו בעבר (אחד בכיר מאוד ואחד פחות) מתאמנים כיום אצל איציק זמיר ברמת גן. ניתן ליצור קשר עם ניצן משורר באימייל: [email protected] או בטלפון: 089285598 בני

האם הספר הזה...

האם הספר הזה אושר על ידי ה WTF? או על ידי כל גורם מוסמך אחר? האם הוא מייצג את הטאקוונדו של היום?

bennyTKD

New member
נסיון לענות

ניחוש שלי - לא אושר על ידי ה- WTF, כיוון שמאסטר ניצן משורר מלמד טאיקוונדו מסורתי (ITF) ולא WTF. אבל נתתי למעלה אימייל וטלפון של ניצן משורר, אז הכי קל לשאול אותו ישירות. בני

Yin

New member
ספר שכתוב וערוך בצורה מעוררת

התפעלות. אנני עוסק באמנויות לחימה קוראניות ולמרות זאת אני נהנה מהספר שקיבלתי. הספר אינו מכוון, בהכרח, לעוסקים באמנויות לחימה קוראניות, רק הדוגמאות לקוחות משם. האמנות המוצגת בספר היא Sun-Kwan-Moo ולא Tae-Kwon-Do. חוצמיזה אני לא בטוח שיש מקום לשאלות שיפוטיות כמו "האם הספר קיבל אישור של...?" פשוט ספר יפה, עדי

איקידו

New member
ראיתי את הספר

מרשים ביותר מבחינה עיצובית. לגבי תוכן - לא קראתי...

tessen

New member
מעניין

אם אני לא טועה, ניצן משורר הוא היחיד אם לא בין היחידים בארץ שמלמדים סאן קוואן מו שהיא אומנות הלחימה של נזירים קוראנים. עד כמה שאני יודע אומנות שקיימת רק בדרום קוראיה בדרום במקדשים באיזור פוסאן. בני אולי אתה תוכל לענות לי, בארץ מישהו מתרגל עבודת haedong gumdo? זוהי אומנות החרב הקוראינית.

Lost Oath

New member
אכן מעניין...

הסאן קוואן מו היחיד בארץ. אומנות הלחימה של נזירים קוראנים. הנה מישהו שיהיה מעניין לראות במפגש פורום הבא.

cybordyn

New member
../images/Emo10.gif למה עשית לי את זה?

למה, למה, למה? פשוט, להסתכל בתמונות ולהבין שבחיים אני לא אהיה גמיש כמוהם.

cybordyn

New member
../images/Emo10.gif למה עשית לי את זה?

למה, למה, למה? פשוט, להסתכל בתמונות ולהבין שבחיים אני לא אהיה גמיש כמוהם.

למעלה