ספר השמות-מדהים!

soofgania

New member
ספר השמות-מדהים!

אתר ובו קיצור הספר "ספר השמות" הסבר מדהים וקולע על אישות האדם על פי שמו בלבד. רשמו את השם קבלו את הפירוש מדהים עד כמה זה מדויק. רק השם שלי לא נמצא

חחח מה עם דברים רעים?

שם : אליענה משמעות השם : מילת המפתח אצלה הוא תקשורת... תקשורת... ורצון להרמוניה בזוגיות. חשובה לה התקשורת והביחד יותר מהכל. כשהיא בוחנת אדם היא תעריך אותו... האם יש על מה לדבר איתו ואם הוא אינטליגנטי ומעניין. כנראה שכך היא בוחנת את בני זוגה לחיים. מעדיפה וצריכה שבן זוגה לחיים יהיה עדין, טקטי ומתחשב. חיפשתי שמות של חברים ולא מצאתי מילה רעה על שם מסוים :| קפצתי לביקור :]

soofgania

New member
למה לחפש מילה רעה../images/Emo12.gif

בדר"כ מתמקדים בטוב..אבל דוקא כן מצאתי כשבדקתי שמות של מכרים/ות על אישה-סגורה,בודדה,חמת מזג,שטלתנית,אוהבת להגיד את המילה האחרונה וכו' על גבר-הוא גם נשי וגם גברי,ביקורתי,חם מזג וכו'..

האא יופי אז נרגעתי חחח

מסתבר שאני והרבה חברות שלי בעלות אותם תכונות וגם כל מיני מכרים אחרים למיניהם חחח :]

וואי כמה שהפרוש של השם שלי נכון

שם : סיגל משמעות השם : לא אוהבת לחיות לבד ללא בן זוג. פועלת יותר טוב בזוגיות מאשר שהיא אינה בזוגיות. אישה חמת מזג, היא גם חמה מבחינה מינית. מחבקת בכוח ומביעה חום פיזי בכוח פיזי, לא באלימות חלילה. אלא היא אישה חמה ומבטאת כל דבר בקולי קולות או בהתלהבות רבה או בחום גופני. חייה לא קלים. הקטע המיני הכי נכון פה

שופופופופווווווווווווו

שם : אודליה משמעות השם : מלאת מרץ ותשוקה לחיים. היא מינית, יצרית, מופרעת או יוצאת דופן. בעלת שליטה עצמית גבוהה. היא רוחנית במהותה, אוהבת את הזולת ועוזרת להם. יודעת לדאוג היטב לעצמה. אוהבת לימודים ונוטה להתלבטויות. היא מאוזנת למרות שיגעונותיה.

למעלה