לא מדויק
ב-Burning Times ובכלל, לא כל מכשף החזיק "ספר צללים", איזו דרך יותר טובה להסתיר מהאינקוויזיטורים את כשפיך מאשר לא להסתיר מהם דבר, אחרי הכל אין מה להסתיר, היו מכשפים שפשוט לא החזיקו מספרי הצללים, האינקוויזיטורים נקראים "אינקוויזיטורים" (חקרנים) לא בגלל שהם טמבלים שלא קולטים כלום אלא בגלל שהם סורקים כל אינץ´ בבית שלך ברגע שיש חשד שאתה מכשף - זה כולל את היומן שלך, שלרוב הוא היה ספר הצללים. בתנ"ך השטני המילים Book Of Shadows בכלל לא מוזכרות, רוב השטניסטים לא מחזיקים מעין ספר צללים שכזה, רוב אלה שכן לא מכנים אותו "ספר הצללים". אני מחזיק ספר שבו אני מתעד את הטקסים השטניים והמיסות השחורות שאני מקיים, אך עוד לא מצאתי לו כינוי מתאים. רוב המכשפים (עד היום הסטטיסטיקה הזו נשארה) היו מתבודדים שקטים, הן מהפחד מהאינקוויזיציה והן בגלל שהשטניסטים בינהם לא רצים ומספרים לכל העולם "תראו אני מכשף\שטניסט!" אם זה לא נחוץ (הנווד הכיר אותי קצת זמן ובכלל לא ידע מה אני עד שבאתי לפורום והחלטתי לכתוב מאמר ולהסביר לאנשים שזה לא שחיטת חתולים חסרת פשרות). אז לא כולם תיעדו את הכשפים שלהם, עם כל מה שהלך מסביב. עד שצייד מכשפות הוכרז כלא חוקי (כי קלטו שרוב האנשים שנטבחו...אה, הוצאו להורג, באשמת כישוף בכלל לא היו מכשפים). אלו שכן החזיקו ספר צללים, החביאו אותו במקום נסתר (משהו כמו כספת סודית), ולאו דווקא בבית.