ספר הניצולים

• פותח הנושא eph
  • פורסם בתאריך

wow1

New member
בהנחה שאת מתכוונת לספר הניצולים ןן

הסרוק בג'ואיש ג'ן תחת מאגר השואה אזי מסבירה עדה הולצמן כך: When we found a supposed relative, we sent an inquiry to the Ronald S. Lauder Foundation Genealogy Project at the Jewish Institute of Poland, which holds the original cards completed by the survivors in the various Jewish Committees founded after the war in various places. Those cards contained more details than what was published in the Survivors Register - for example, parents, town of origin, etc. אני מציע שתכתבי לעדה הולצמן,( [email protected] ) מיוזמי הפרויקט,( היא ישראלית אפשר לכתוב בעברית ) ותבררי אתה. איל.

ואני מציע שאחרי שתשלחי לה דוא"ל

ותקבלי תשובה - תעדכני אותנו. אני כבר במתח
ארנון

zogu

New member
עשיתי זאת היום בזריזות רבה

אני מקווה שהיא גם תענה לי במהרה!

L U T Z 2

New member
כתובת האתר בוושינטון

בני שלום. אשמח מאד אם תוכל לשלוח לי לאי מייל את כתובת האתר בקשר לספר אל ניצולי השואה. בתודה יהודה

L U T Z 2

New member
כתובת האתר בוושינטון

בני שלום. אשמח מאד אם תוכל לשלוח לי לאי מייל את כתובת האתר בקשר לספר אל ניצולי השואה. בתודה יהודה [email protected]

נחי

New member
ספר הניצולים

ספר הניצולים (על שני חלקיו) מכיל רק מספר זעום של שמות ניצולים שפורסמו בדפוס.המקור העיקרי והמקיף ביותר הינו עיתון שבועי שהתפרסם בשנים 45-47 ובו מאות אלפי שמות.העיתון נקרא "לקרוב ולרחוק" וניתן לעיין בו (מיקרופילם) בספרית בר-אילן ובספריה הלאומית.יש גם מפתח על פי מקומות.המדובר בעיון ממושך שיכול לארוך ימים,חלק מן הרשימות איננו מסודר באופן אלפביתי והקריאה קשה.

וגם בארכיון הציוני המרכזי ראינו

דגימה מתוך אותו פרסום. כשאעלה את החומרים הפרסומיים מן הארכיון (מחר?), אולי יש שם משהו בעניין. ארנון

למעלה