ספר - המלצת היום!

ספר - המלצת היום!

חברה´ס ! אטנשן פליז! אהממ... אאהההמממ... אני ממש בימים הלו קורא את אחד מהספרים הטובים ביותר שקראתי כטייס!!! אני לא יכול להחזיק את ההתלהבות בבטן , אז אני רץ לספר ! המדובר הוא באוטו-ביוגרפיה של צ´אק ייגר , הטייס האגדי , שהפך לאייס ביום אחד, היה לטייס הראשון ששבר את מחסום הקול ועוד... עד עמוד 70 ומשהו בכלל הוא מספר על חייו כטייס קרב באירופה במלחמת העולם ה II , וזה אומר המון הוואי , המון קרבות אויר והמון טיסה! גם בריחה מהשבי הגרמני , לבד , באירופה (חויה מזעזעת שתחזיר כל אחד אחורה בזמן! ) וגם קצת על האהבה לאשתו לעתיד שחיכתה לו בבית בארה"ב והתכתבה איתו. ייגר הוא קצת מגלומן בספרו , אבל הוא מגלומן בצורה שכיף לקרוא! אם אתה חובב טיסה , ובמיוחד אם אתה חובב טיסה היסטורית , ספר חובה! לאחר מכן (השלב בו אני נמצא) הוא מספר על החיים בבסיס הניסויים ,שם הוא הטיס כל מטוס שרק רצה , כולל מטוסי שלל גרמניים,כמה שרצה, מתי שרצה , ולאן שרצה! המשך יבוא... ועד אז: צ´אק ייגר , בהוצאת משרד הביטחון , ספר חובה!!!

רק הערה נוספת קטנה...

את הספר הוא כתב באותה שפה בה דיבר, גם חבריו לטיסה כתבו שם מזוית ראייתם, והכל כתוב כך בשפתו של ייגר שהיה רד-נק אמיתי. כלומר: "...הראש כרוב הבן זונה התחיל לירות עלי ולא ידע שאני עוד שניה פונה אליו ומורח לו את התחת בוואזלין... הוא יישב על כרים עוד הרבה זמן מהכאבים בתחת אחרי שאני אגמור איתו , הנאצי המחורבן הבן אלף! " לא ציטוט מהספר אבל כל אחד מהביטויים המוזכרים מופיע שם אחת ל 2 שורות, בממוצע, וזו היתה רק דוגמית! את הביטויים היותר עסיסיים אני לא מעיז לכתוב פה כדי שאני לא אקבל פה מכתבי איום לאימייל שלי מכל מיני טייסים פסיכופטיים,כפי שקרה בעבר.

רן בג

New member
האם הגעת לקטע..

..בו הוא מספר על טיסתו עם בנו בן ה-5 (אם איני טועה) מאדוארדס לחוף המזרחי ?? בקיצור, הוא היה צריך להגיע לאן שהוא בחוף המזרחי והדרך המקורית שהוא מצא כללה טיסה ב-F-86 סייבר כאשר בנו יושב על ברכיו..עם הגיעו ליעדו חיכה לו חבר שלו היכן שהוא על מסלול ההסעה ע"מ לקחת את בנו ממנו כדי לא לעורר שאלות מיותרות באזור החניה. יש לי את העותק באנגלית תזכיר לי פעם ואמצא דרך להביאו אליך. ד"א . סיפרו של רן פקר "נץ בשמים" ממומלץ לאלה שרוצים ללמוד על אותם ימים בהם מדינת ישראל לא התביישה לעמוד על זכויותיה ועל שורשי חה"א הישראלי.

לא אבל הגעתי לקטע בו זה קורה עם

קצין מודיעין , במוסטנג!! הוא מתיישב על ברכיו (מביך משהו) בקוקפיט וכך הם טסים!

למעלה