ספר החדית המוסלמי

../images/Emo45.gif מצויין

שמראה לנו מהי הדת המוסלמית ומה היא שואפת . כיבוש מוסלמי למען אללה . שמאלנים להתעורר !!!!!

fragilation

New member
כן, האיסלאם היא דת של שלום

שיש בה את עיקרון הג'יהאד, הוא מלחמה לאסלם את האנושות באופן רצחני. בכך הפרדוקס. הג'יהאד אינו אחד מחמש המצוות העיקריות, אך אנו עדים לעלייה במגמת העולם המוסלמי הדתי לעודד את עליית מעמד הג'יהאד. צפיתי בסרטון שלך. לא ברור לי מדוע להפיץ אותו בין שמאלנים. מה אחלוק עימם? בד"כ אני נוטה לחלוק דברים מחכימים ובעלי ערך עם הזולת. ומה יש בסרטון? תמונות של טרוריסטים בשם האיסלאם, תמונות מטקס שיעי פולחני שבו מעורבת הלקאה עצמית של המאמינים עד זוב דם, ואני גם לא מזכירה כאן את היטלר שהופיע בהתחלה. ואז, גם הפנייה הנרגשת המעודדת "מוסלמים החוצה". סלח לי, אני בספק האם אתה פחות קיצוני מהם.

iknow

New member
אבל זה כמו

"ואני אפילו לא אתחיל לדבר לגבי האוכל שלהם, שהוא פשוט גרוע!" אני מוכרח לציין, שאני עושה את זה די הרבה.

שרירי86

New member
לא היה נכון ?!?!?

תגידי לי את מטומטמת ? מראים מיד אחרי זה את המוסלמים עושה את אותה פוזה עם היד בדיוק כמו היטלר. בסרטון מראה שאין הבדל בין היטלר למוסלמים. תפעילי קצת את המוח חמודה.

fragilation

New member
אין בעיה חמודי,

הנה הפעלתי. בוא אומר לך- לא, אני לא מטומטמת. וכן, ראיתי את ההקבלה בין התנועה של "זיג הייל" הנאצית לבין מועל היד של הערבים בסרטון. הסרטון מראה שאין הבדל בין היטלר למוסלמים הרדיקליים, ולפי דעתי אין זה נכון. זו השוואה אשר אינה מציגה את השוני, אלא רק קריטריון אחד בדמיון. זו השוואה שעושה עוול עם כל קורבנות הנאצים, ועם כל קורבנות הג'יהאד מנגד.

antreprize

New member
אוקיי,

לפני שמתחיל עוד ויכוח שלא יגמר,בואו נסכם אותו:היהדות זו דת מופלאה וגם דת מבאסת.

Dudidud

New member
אני רוצה ויכוח כזה.

ואני מוכן להתחיל אותו גם איתך אם צריך..

שרירי86

New member
הוא לא מוכן לעוד תבוסה :)

מי שלא מאמין באיסלאם - האיסלם מצווה לרצוח אותו. וזאת עובדה. מי שמנסה לסלף את זה הוא אידיוט. פשוט אידיוט מטומטם.

antreprize

New member
אתה חושב שאני לא יודע את זה?

אתה חושב שכשאני רואה בטלוויזיה הפגנות של ערבים שקוראות לרצוח את כל ה"כופרים" אז אני לא מתמלא בזעם?אני יודע טוב מאוד שהאיסלם זו דת רצחנית,אבל זה לא אומר שאני צריך לתמוך בגירוש ו/או רצח של מליונים.

שרירי86

New member
אז תיראה. אני תומך ב :

אני תומך בעידוד הגירה מוסלמית מארץ ישראל. ואתה?

antreprize

New member
עידוד הגירה של מוסלמים מהארץ

זה מעשה לא מציאותי,כל מדינה תסכים לקבל הגירה בכמויות קטנות,זה נורמלי,אבל אני לא מכיר אף מדינה שתקבל עשרות אלפי אנשים ואולי אפילו יותר.שלא לדבר על זה שאם נעודד הגירה של מוסלמים מהארץ,לא משנה איך ולא משנה למה,לנצח נצחים יזכרו את זה כגירוש,ולא משנה כמה פיצויים נשלם להם,אנחנו ניזכר כעם שגירש מליונים.זהו מעשה לא מוסרי שיפגע בתדמית העם היהודי לעשרות שנים,ועם הזמן,הסיפורים ישתנו,ולאט לאט אנחנו נשמע על אנשים שיספרו על אלפים שנרצחו ועל עשרות אלפים אחרים שגורשו בניגוד לרצונם מביתם.אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?

למעלה