ספר הזהב.......

douglasi

New member
ספר הזהב........./images/Emo26.gif

יש למישהו דרך להשיג. מצאתי מישהו והוא דורש 300 ש"ח זה נראה לי יקר השאלה היא האם זה יקר אולי אני טועה ? או שאפשר להשיג דרך מישהו אחר אם מישהו יודע. אודה לכם מראש דאגי

D o r o t h y

New member
שאלה מצוינת

האמת? זה קצת יקר, אבל אישית אני חושבת שהייתי קונה כי זה ספר שמאד קשה להשיג. אני קניתי אותו במקרה ממישהו שלא הבין מה יש לו ביד ומכר לי אותו ב-90 שקל.

החתולית

New member
יקר זה עניין יחסי

אם יש לך 300 ש"ח להקדיש לספר שכמעט בלתי אפשרי להשיג בחנויות לספרים משומשים, וזה חשוב לך מספיק - אז זה לא יקר בכלל. למיטב ידיעתי, הספר יצא במהדורה מוגבלת ביותר, והכל עניין של היצע וביקוש.

danistar

New member
ספרים רבותי ספרים

ספר הזהב קשה מאוד להשגה ולכן המחיר בהתאם לביקוש . אני מעריך שבסוף יבוא זה שישלם לו 300 שח , יש מספיק משוגעי גשש שיהיו מוכנים לשלם הרבה יותר עבור ספר כזה .

החתולית

New member
אני לא מוכנה לשלם אפילו אגורה

אבל זה כי יש לי ספר שלי, שהמינהלת ראתה כמה הוא מיוחד

D o r o t h y

New member
חכמה גדולה

נניח שהיית רוצה עותק נוסף לתת מתנה למישהו - כמה היית משלמת? (בהנחה שזה מישהו שאת מאד אוהבת ויודעת שהוא יעריך את המתנה הזו)

החתולית

New member
את מתכוונת עותק כזה כמו שלי ?

אני משערת שאילו היה מישהו שאני אוהבת במיוחד מאד מאד - הייתי משלמת 500 ש"ח על הספר. אבל בשביל שהוא יהיה כמו שלי, צריך יהיה להשקיע מאמצים מיוחדים באמת :)

החתולית

New member
כבר כתבתי הייתי משלמת

אפילו 500 ש"ח אילו זו היתה מתנה למישהו אהוב במיוחד. דרך אגב - לא רוצה ולא רוצה...

sjarjar

New member
הסטוריה עתיקה

בזמנו, בתקופת לימודי הראשונים בביה"ס, חיטטתי עמוק בספריה (למען האמת זה היה גבוה בספריה, משהו כמו 3 מטר באוויר) ומצאתי את הספר הזה. חבל שלא "שכחתי" להחזיר אותו...

sjarjar

New member
אם כבר ספרים

אז אני מעוניין לרכוש עותק של "zoo ארץ zoo".

למעלה