ספר בנוגע לצמחי מרפא

gilgalad

New member
ספר בנוגע לצמחי מרפא

שלום, כבר כמה זמן שאני רוצה ללמוד להשתמש בצמחי מרפא (אני סטודנטית לביולוגיה, ככה שזה לא לחלוטין רחוק ממני ואני יודעת ממה להיזהר) ורציתי לדעת אם במקרה האנשים בפורום מכירים ספר ללימוד עצמי מוצלח ונכון עם מינונים מדייקים ושימוש נכון. חשבתי אולי על הספר של ניסים קריספיל. יש עצה, אולי ? תודה מראש. g.

השאלה היא למה השימוש בצמחי מרפא

אם את מחפשת תרופות ביתיות לך ולבני ביתך בשיטת הניסוי והתעיה ומבלי להבין את עומק הבעיה הספר של קריספיל בהחלט יכול להוות ספר לימוד שכזה וגם ספר צמחי מרפא של פנפלופי אודי ( הוצאת עם עובד). אולם אם צמחי מרפא מעניינים אותך כתחום טיפול הייתי ממליצה לך בחום לקחת קורס בצמחי מרפא בצורה מסודרת הכולל איבחון והבנת הבעיה. בהצלחה יעל

gilgalad

New member
ובכן,

בעתיד מאוד הייתי רוצה לקחת קורס מעמיק, כרגע הדבר לא מתאפשר בגלל לימודי באוניברסיטה (ואין לנו קורס כזה) אבל בכל זאת הייתי רוצה להתחיל מנקודה מסויימת. אני לא חושבת שזה רעיון טוב לנסות לרפא מחלות קשות באופן ביתי מבלי שיש לי מושג על מה מדובר, חשבתי יותר בכיוון של דברים קלים (בחילות וכו´) כשאת הדברים הקשים אשאיר ליודעי דבר. חשבתי בכל זאת להשיג ספר כלשהו שטוב למתחילים אבל עדיין יכול לשמש בסיס לעתיד. תודה.

אם ככה ..

אכן אחד משני הספרים מתאימים לך, לי יש את שינהם בבית וקצת קשה לי לבחור איזה ממולץ יותר... הייתי ממליצה לך לגשת לחנות ספרים ופשוט להתרשם מהם ( אם זכור לי נכון יש הבדל גדול גם במחיר..) ואת כמובן תמיד מוזמנת לשאול אותנו , נשמח לחלוק איתך מידע.. יעל

למעלה