ספר בישל צמחוני

אהבה 32

New member
ספר בישל צמחוני

מישהו מכיר את הספר בישול צמחוני של "על השולחן" ?? רוצה לקנות אותו מתנה למישהי צמחונית חדשה(אני לא רוצה לקנות לה ספר טבעוני ,כי היא מרגישה שאני לוחצת יותר מידיי גם ככה).ובכל זאת ...מעדיפה ספר שברובו לא יתבסס על מוצרים מהחי.
תודה.

האלזה

New member
הבעיה היא שרוב ספרי הבישול הצמחונים

כן מתבססים על מוצרים מהחי.
אולי תאהבי את "השיטה הסודית" שהוא ברובו טבעוני אבל לא כולו וגם לא מוגדר כך, אלא יותר מוגדר כבריא.
gs1234 כתב כאן ביקורת לא הכי מוצלחת עליו אם אני זוכרת נכון, אבל אולי במקרה שלך זה עדיף מסתם ספר צמחוני- חלבי שישרת את המטרה ההפוכה.

katam

New member
קניתי לאחרונה את הספר- סיפור בריא

אוכל קל, מהיר וצמחוני מאת זהר לוסטיגר- בשן

אני מאד אוהבת

אהבה 32

New member
קניתי

לא היה לי מה להתלבט כי "על השולחן" היה חסר במלאי ומעיון בספר הזה התרשמתי ממנו מאוד. לא מורכב מידיי ,בריא והרבה מתכונים טבעוניים.
תודה על ההמלצה!

gs1234

New member
יש לי אותו, הוא מאד מוצלח

רוב המתכונים בו הם דווקא טבעוניים, או קל לטבען אותם. ברוב המתכונים החלביים יש גם הסברים איך לטבען את המנה.

הספר הזה מאד מתאים למישהי צמחונית ולא טבעונית, וגם לטבעונים. אני קיבלתי אותו במתנה והשתמשתי בו די הרבה פעמים. לדעתי הספר יכול אפילו לקרב אותה לטבעונות.

בכל מקרה, המתכונים בו הם, לדעתי, יותר מקוריים ויותר מעניינים מהמתכונים בספר הבישול הטבעוני של בני סיידא.

r a k a n i

New member
בעיניי אחלה ספר

קניתי אותו כשעוד הייתי צמחונית, אבל הוא אחלה גם לטבעונים. מסומן איזה מהמתכונים טבעוני וברובם כותבים איך לטבען אותם

למעלה