ספרתי לכם ש...

ענת1980

New member
ספרתי לכם ש...

אני וחברי (עם טורט) הלכנו ליעוץ גנטי ולא יצא מזה כלום... היא פשוט לא ידעה לומר לנו שום דבר... עכשיו חברי הסכים להתחיל לטפל בטורט, קבענו תור לבלינסון לרופא נוירולוג, עכשיו השאלה היא האם צריך ללכת לרופא שמתמחה בטורט או שכל נוירולוג שיתנו לנו זה בסדר?

הלנה

New member
ענת, אני מקווה שאת מבינה

שאי אפשר לטפל בטוראט, אלא בסימפטומים בלבד... גם אם לחבר שלך לא יראו שיש לו טוראט זה עדיין יהיה שם והסימפטומים יופיעו שוב אם יפסיק את הטיפול. וסליחה שאני שואלת...אבל מה זאת אומרת "הסכים להתחיל לטפל"... מי חושב שהוא צריך טיפול, את או הוא? באיזה רמה הטוראט מפריע לתקפוד שלו? כי לא כל מי שיש לו טוראט בהכרח צריך טיפול... אבל אם כבר, אז כמובן לגשת לנאורולוג שמתמחה בטוראט. אני מכירה את שמה של ד"ר אנקה בוולפסון או במכבי אבל יש עוד. את יכולה להתייעץ עם בת שבע, יו"ר העמותה העונה לכינוי שביק.

yakovs

New member
מסכים. לא כל מי שיש לו טוראט

צריך טיפול. ולעומת זאת, אני מכיר הרבה מאד אנשים, למעשה רוב האנשים שמסתובבים ביננו, שאין להם טוראט אבל הם כן צריכים עזרה בגלל כל מיני בעיות אחרות. כך שלמעשה ניתן לחלק את העולם לשני סוגי אנשים: אלה שצריכים עזרה, ואלה שמסתדרים לבד. והרוב הגדול של האנשים בעולם הם קצת מזה וקצת מזה. ענת, לא יודע אם עזרתי, אבל זו דעתי, וממנה לא אזוז כהוא זה. יעקב.

ענת1980

New member
קצת הבהרות...

מה זה טורט אני כבר הבנתי אחרי שנה שאנחנו ביחד... ולא חשבתי שהטורט יעלם... כמובן שהטיפול הוא לסמפטומים... כוונתי היתה שהייתה תקופה שהוא לא רצה לטפל אבל עכשיו הוא החליט לנסות ( בתמיכתי אגב) . תודה על התגובות...

ש ל י ק

New member
ענת שיהיה לכם בהצלחה

בכל דרך שתבחרו לעצמכם

למעלה