ספרקלטת

shellyland

New member
ספרקלטת

הבוקר, כשירדתי לשלי-מוביל, הופתעתי לגלות עיתון וקלטת וידאו מוצמדים לשמשה הקדמית עם המגב. טיבעה של אבטלה הוא שהמשכורת לא-משהו ולכן, אם נותנים לי בחינם - אני לוקחת בשמחה. ראיתי את המילה "תרבות" על עטיפת הקלטת וחשבתי איזה כיף שידעו מה להביא לי. במבט שני ראיתי את הכותרת כולה: היכל בלי תרבות בהפקת "שופר מולטימדיה" (באמא שלי!). בתקציר כתוב שהקלטת הזאת מראה איך נסיונותיהם של השמאל הקיצוני והתקשורת הישראלית לסתום את פיו של הרבה אמנון יצחק עלו בתוהו. טרם הספיקותי לחזות בפלא, יען כי הוידאו שלי מקולקל. בהזדמנות זו אשמח לקבל הזמנה מבעלי מכשירי וידאו תקינים. הבירות והפופקורן עלי. העיתון זכה לשם המקורי Shofar News. בעמודים האחוריים, כמיטב המסורת, דיווחי ספורט. שלא ארגיש שיש כאן משהו שונה. בפנים, כמו בכל עיתון אחר, כתבות, אקטואליה וטורים אישיים. כמו למשל הטור של גילה דורפמן, שנקרא "הפמיניסטית". כמה ציטוטים: "לאחר שהפכתי לאם החלה "הפנטזיה הפמיניסטית" שלי להתפוגג. כולי נמלאתי בהורמונים אימהיים, ולמרות העבודה הקשה הכרוכה בכך, הרגשתי, לראשונה בחיי, שהנה אני ממלאה את ייעודי האמיתי [...] עד שגיליתי כי הפמיניזם האמיתי נמצא ביהדות [...] ואני אף נוטה לחשוב שביהדות תפקידה של האישה אף חשוב ונשגב יותר - הרי עלינו בניין הבית וחינוך הדור הבא של העולם היהודי. עכשיו אני באמת אישה משוחררת. משוחררת מן הצורך האווילי להוכיח ש"אני גבר" [...] עכשיו אני חופשייה להיות אישה אמיתית - עיקר הבית, עמוד היסוד בבניין עמינו והכוח המניע אותו." בקיצור: איפה נרשמים? עוד בגליון: על הקשר בין הרגאיי ליהדות, על "סלון מזל" בת"א שפעם היו עושים בו דברים מועילים כמו מניקור ופדיקור והיום מתאספות בו קבוצות מחתרתיות של אנרכיסטים אנטי ממסדיים שמחפשים דרך רעשנית להשיל מעצמם כל קשר ליהדות ולהחליף אותה בתיאוריית ה"בולו-בולו", על ישראל שירן והנצחת זכרו של רבין והשוס: אדיר זיק עומד לחשוף גילויים חדשים בפרשת הרצח של ברוך גולדשטיין. בקרוב על שימשת המכונית הקרובה לביתכם.

אני תמיד זורק את אלו לפח

לא ידעתי שבאמת שווה לשבת ולקרוא

גנגי

New member
שיט, למה אצלי זה לא עבד?../images/Emo5.gif

למה אני, למרות שהפכתי לאם כבר לפני כך וכך וכך וכך שנים, לא נפטרתי מהצורך האווילי להוכיח שאני גבר? ~ איפה טעינו? מה עשינו, מה? למה אנחנו לא מוצאים תשובה? הא? ~

אה, זה כי עוד

לא פקחת את העינים, עוד לא ראית את האור... עוד לא הבנת שתפקידך - האחד והיחיד, שאין בלתו - הוא גידול דור של ילדים לתפארת, אם אפשר, 10, 12 ילדים, אולי 15, כאלה שיביאו אושר גדול: בנים שילמדו תורה, ובנות שיגדלו כדי להיות, בתורן, אמהות נפלאות ומסורות לדור הבא של למדנים שיצילו אותנו מכל רע... אה, יש בלתו. תפקידך הוא גם לנקות, לבשל, לכבס, להחזיק בית לתפארת - כדי לאפשר לבעלך ללמוד!! ובנוסף, גם לעבוד מחוץ לבית, כדי להשיג את המזומנים שיאפשרו לו ללמוד... נו, כבר ראית את האור? אני עוד מחכה...
עשו לי טובה, ו- don't get me started...

גנגי

New member
וואללה בדיוק עכשיו ראיתי את האור!

יכולהיות שזה קשור לזה שהדלקתי כאן את המנורה? ~
"....ויהי אור."
~

גנגי?! לא ייתכן...

[וזה נוגע גם לתגובתך למילי, "יופי יקירתי"] לא ייתכן שלקחת את התגובות שלי כפשוטן, נכון? הייתי צינית לעילא ולעילא, לחלוטין לא endorsing את התופעה, אלא ההיפך הגמור. זה לא היה ברור?!

זה לא

את, זה אני
סתם, קראתי שוב את מה שכתבתי, ואמרתי לעצמי שלא ייתכן שזה הובן שלא כמו שהתכוונתי, אבל הספקות, הספקות... טוב, על זה - בפורום אחר...

מותק, היית יכולה לראות את האור

אם היית כמו כל אישה טובה מבשלת לבני משפחתך. היית רואה אותו בכל פתיחה של המקרר. איך היתה רעידת האדמה בבוסטון?

אח, כמה טוב שזה לא

היה על שמשת הרכב שלי! מצד שני, סביר להניח שהייתי משליכה את זה לפח הזבל הקרוב ממילא. מצד שלישי, אם הייתי רוצה עילה לויכוח טוב ובריא שכזה, הטור של גילה דורפמן יכול היה לשמש יופי של טריגר... אוייש, כמה שדברים כאלה מחליאים אותי!

מילי33

New member
אח, מתי אני אהיה משוחררת סוף סוף

ואוכל להשקיע את זמני בדברים החשובים באמת כמו ספונג'ה ובישולים? זה דרך אגב מזכיר לי את חלומי משכבר הימים שיום אחד תהיה לי רעיה, WIFE שתחכה לי בבית מסודר כשאחזור בערב מהעבודה ותציע לי ארוחה חמה.

גנגי

New member
יופי, יקירתי.

אני רואה שגם את וגם אני בעצם גברים
במעמקי ליבנו, אז אולי נצא לדפוק בירה
ולעשות כמה גרעפסים
ביחד הערב או מחר?

ועכשיו, כולם ביחד: ../images/Emo20.gif

"אסור להכפיש ציבור שלם בגלל כמה עשבים שוטים". הפאשקעוויל הזה הגיע גם אלי, כתוסף לעיתון "העיר". גם אני הלכתי שולל אחר השער האחורי, ועלעלתי בו מעט. כשראיתי את השם "אדיר זיק", סגרתי וזרקתי לפח. בתחושה קשה, ששום דבר בעצם לא השתנה.

אגב קלטות,

סיפרתי לכם כבר פעם שבקלטת המופלאה "הוא זכאי" מככב החבר-השוטר שלי בתפקיד הקלגס-הנאצי? בדיוק כשהקריין מדבר על השוטרים הרשעים שמיררו את חייו של דרעי, עושה המצלמה זום על שוטר שמפזר איזו הפגנה ופניו היפות של כחול-המדים שלי מאירות את המסך.

השיטה בינתיים עובדת

כהנא הורחק מהכנסת היידר לא הצליח להיכנס אישית לממשלת אוסטריה ושלוחיו התרסקו בבחירות הבאות לה פן סוגר 30 שנות ישיבה באופוזיציה הצרפתית עם הרבה מיצי מרה ש ו מ ר ו ן טואטא מכאן בבושת פנים וכך הלאה בקטן או בגדול, בקנה מידה של מדינה או של קבוצה, החברה המודרנית משתמשת בכלים שלה ומרחיקה עשבים שוטים אל מחוץ לקונצנזוס. לטעמי אמנון יצחק לא נופל בקטגוריה של היידר וכהנא: הוא ליצן.

למעלה