ספרנים יקרים

ת מ ר ב ר

New member
ספרנים יקרים

שלום רב שמחה להיות בפורום. בטוחה שאוכל לתרום ולהירתם. אני אשמח להכיר, להתכתב ולהחליף מידע עם ספרנים וספרניות העוסקים בגיל הרך + יסודי. אנא כתבו לי תמר בר

lironzaid

New member
שלום לך, ת מ ר ב ר

אמנם אינני ספרן, אך הייתי רוצה לעניין אותך בפרוייקט ארצי שיזמתי, ואני ממשיך להפיצו בדרך האלטרנטיבית - האינטרנט. הפרוייקט קם בשיתוף עם אבי קמינסקי, מנהל מחלקות החינוך במינהל הרשויות המקומיות. במסגרת הפרוייקט, ביום ראשון 20.11.2005 (יום הילד הבינ"ל) ובאותו שבוע, תיערכנה בכל ספריות הילדים העירוניות בארץ שעות סיפור אשר קשורות לזכויות הילדים. ישנם לא מעט ספרים העוסקים בנושא: מרק דלעת משהו אחר מפרשיות בסרט זה אחרת האנו מצייר דרקון סיפורי נמש ועוד... מאוד אשמח אם תספרי לסובבים אותך (בעיקר אם הם קשורים לתחום: ספרנים וספרניות, מספרי סיפורים, ילדים שוחרי קריאה והוריהם...) בנוגע לרעיון זה.

ת מ ר ב ר

New member
תודה רבה

היי אני מודה לך על הפרוייקט, חשוב מאד ומעניין. איידע אנשי חינוך בשמחה. גם לי ישנם ספרי חובה הקשורים בזכויות הילדים ובמיוחד אני חייבת ליידע אתכם אודות ספר ילדים חשוב ביותר שמציל יום יום ילדים מהתעללויות מיניות ופיזיות. "הסוד של חומי"- למעוניינים אשמח להרחיב בעניין תמר בר

Sapientia

New member
ברוכה הבאה, תמר../images/Emo70.gif

אני חנה
האהבה הגדולה שלי היא עבודה עם ילדים, ואני חולמת לשלב את זה בעבודת יעץ אחרי הלימודים. בינתיים נשמח לשמוע חוויות

למעלה