ספרי dragonlance חדשים למכירה!!!

casper 007

New member
ספרי dragonlance חדשים למכירה!!!

מוכר אוסף ספרי קריאה חדשים של "רומח הדרקון" (באנגלית)! יש לי את הספרים הבאים למכירה. כל הספרים חדשים לחלוטין. מחיר כל ספר - 50 ש"ח. אני מעדיף להיפתר מכל הספרים בבת-אחת ואתן הנחה למי שמעוניין בכולם. לפרטים: 294322 066 רשימת הספרים: :LEGENDS TRILOGY שלישיית הספרים שמספרת על השתלשלות העניינים לאחר מה שמסופר בטרילוגיה הקלאסית הראשונה של רומח הדרקון ומתרכזת בין היתר בעליית כוחו של רייסטלין. volume 1: time of the twins volume 2: war of the twins volume 3: test of the twins :pRELUDES II TRILOGY שלישית הספרים שמספרת את מה שעבר על כל אחד מגיבורי רומח הדרקון בשנים בהם לא היו ביחד. כל ספר מוקדש לגיבור אחר. volume 1: riverwind the plainsman volume 2: tanis, the shadow years volume 3: flint the king :HEROES TRILOGY שני ספרים מטרילוגיות משלימות שמספרים את קורותיו של גאלן, נער פשוט שהופך להיות אביר סולאמניה. weasel's luck ("galen beknighted (sequel to "weasel's luck

נצ"לש

כמה עמודים יהיו ב"דרקונים של שמש גוועת"? וקראתי בארכיון שהספר היה אמור לצאת בעיברית בסוף החופש הגדול וכבר עוד מעט חנוכה, אמרו לי שאין תאריך מדויק, אבל, לפחות השערה

אני מעוניין

בשני הספרים מהקדומות- "טאניס, השנים האפלות" ו"חלמיש המלך". עם זאת עלי לציין שספרים חדשים בסטימצקי יעלו אותו הדבר...

strahd

New member
גם אני מוכר ספרים!!

והספרים שלי הם נדירים!! אני מוכר את הספרים שלי, מכיוון שאני עובר דירה ואין לי מספיק ארגזים. אם מישהו רוצה לדעת מה יש לי (ויש לי המון) - אומות האלפים, סדרת הרשעים (כולל לורד טודי ומלכת האופל - למי שלא חושש!). כולם במצב מצויין ובמחירים יותר זולים. אל תסתפקו בחיקויים - לכו אל הערפד האמיתי! אני נמצא באזור חיפה ומי שרוצה - להביא מזומן וזכו בחיים טובים. הטלפון שלי הוא 066-467895 והאימייל שלי הוא : [email protected] לא לשלוח לי ג'אנקים - לרציניים בלבד.

strahd

New member
גם אני מוכר ספרים!!

והספרים שלי הם נדירים!! אני מוכר את הספרים שלי, מכיוון שאני עובר דירה ואין לי מספיק ארגזים. אם מישהו רוצה לדעת מה יש לי (ויש לי המון) - אומות האלפים, סדרת הרשעים (כולל לורד טודי ומלכת האופל - למי שלא חושש!). כולם במצב מצויין ובמחירים יותר זולים. אל תסתפקו בחיקויים - לכו אל הערפד האמיתי! אני נמצא באזור חיפה ומי שרוצה - להביא מזומן וזכו בחיים טובים. הטלפון שלי הוא 066-467895 והאימייל שלי הוא : [email protected] לא לשלוח לי ג'אנקים - לרציניים בלבד.

KagomeSama

New member
חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אין מספיק ארגזים
אממ אני אולי מעוניינת, אבל אני צריכה לבדוק את מצבי הכספי.. הלורד טודי הוא קרפדה מעוכה.
מגניב!

ודאי שאני מעוניין!

אני מקווה שמשהו עוד לא הספיק להימכר רק בגלל שאני עובד שעות רבות מדי ביום...

למעלה