ספרי D&D באנגלית

dean gold

New member
ספרי D&D באנגלית

שלום לכולם! מה שלומכם? בזמן האחרון אני מנסה להעשיר ולהעמיק כמה שיותר את הידע שלי בD&D, אבל אני רוצה לדעת יותר ממה שספרים בעברית מאפשרים לי לדעת. עכשיו- יש לי בעיה. האנגלית שלי לא משהו. אבל אני מוכן להיעזר במילונים וכולי... עכשיו, מישהו יכול להמליץ לי אולי על איזה ספר באנגלית שקרא שלא צריך הרבה מדי אנגלית. הרחבה נחמדה כזאת, עם יותר נשקים, מקצועות יוקרה, לחשים, ועוד.. אשמח לשמוע!
מראש, דין

ewino

New member
אולי אני קצת לא אובייקטיבי

(כי אני יודע אנגלית בצורה לא רעה מדי) אבל לדעתי הגרסאות האנגליות של ספרי הבסיס של wizards לא כתובים בלשון מאוד גבוהה. למרות זאת לעתים די רחוקות הם משתמשים במילים ישנות קצת ובשביל זה יהיה לך טוב יותר אם יהיה לידך מילון כיס טוב. בכל מקרה הייתי ממליץ ללכת לחנות הקרובה לביתך ולפתוח דף אקראי מתוך הספר. לפי זה תוכל לראות את רמת האנגלית שבו ולהחליט אם הוא מתאים לך. אתה יכול לעשות את זה למספר ספרים בחנות וככה לראות גם ספרים אחרים הכתובים ברמה שקל לך להבין. בהצלחה

dean gold

New member
חחחחחח

החנות הכי קרובה לבית שלי היא במרחק שעה וחצי באותו. תודה בכל זאת על ההמלצה :) אבל אני מחפש דבר עם תוספות נשקים, תוספות לחשים...

ewino

New member
יש לך אוטו?

בכל מקרה, בדרך שבה עמדת להשתמש בשביל להגיע לחנות... אתה יכול ליישם את ההצעה שלי על אגף תוספות הנשק והלחשים בחנות הרחוקה מביתך. אני לא ממש משתמש בספרים כאלה כך שאין לי הצעות.

ננסק

New member
את אתר התעשייה הגובלינית אתה מכיר?

הרי הוא לפניך. האתר נכתב בידי בן שלום ואנוכי, והוא מציע תוכן מו"ד רב בעברית ובחינם. לפני כחודש וחצי נעלמו חצי מהעדכונים בעקבות קריסה, כך שהוא מכיל כרגע רק את מה שנאסף עד אמצע 2004, אבל גם זה לא רע.

ננסק

New member
הצעה נוספת: הנמוכים והאמיצים

זהו ספר הרחבה בדיוק מהסוג שאתה מחפש: הוא מציע 10 מקצועות יוקרה, וכן חפצים, כלי נשק, כישרונות, גזע חדש ורעיונות רבים לעולם המערכה. הספר מתמקד בגזעים הנמוכים - גמדים, בני מחצית וננסים - ומוסיף להם הרבה עניין שחסר להם. קרא בעצמך. הספר נכתב בידי בן שלום, הבחור שכתב גם את רוב התעשייה הגובלינית.

dean gold

New member
אגב בן שלום

אם יוצא לך לדבר איתו. תשאל אותו מאיפה הוא מכיר אותי

למעלה