ספרי רומח הדרקון

ספרי רומח הדרקון

כוכבי כסף הוצאה לאור מרחיב את אגף הספרים שלה (ומסדרת אותו באותה הזדמנות). באגף תוכלו למצוא מבחר ראשוני של ספרי רומח הדרקון (אנגלית בלבד כרגע), מבחר שילך ויתרחב עם הזמן. וסתם כך, אם מעניין אותכם - עוד ספרי קריאה של ממלכות נשכחות, גריהוק, קת'ולהו ומו"ד. בברכה, כוכבי כסף

תרגום רומח הדרקון

זכויות התרגום לרומח הדרקון שייכות לאופוס, ככל הידוע לי. כוכבי כסף אמנם מתחילה בחודש הבא בתרגום פנטזיה,אך מדובר ב-EXALTED ולא ברומח הדרקון. אולי,יום אחד...

python 4

New member
אל תתנו לדבר פעוט כמו זכויות תרגום

לעצור בעדכם. חוץ מזה שהיה צריך כבר מזמן לשלול מאופוס את הזכויות האלה, בעוון תרגום קלוקל (not including forum members, of course...) בקשר לספרים שבאתר, אכן יפה. אבל האם אתם מתכוונים להביא גם את הספרים הישנים יותר של הרומח או של ממלכות? ספרים שיצאו לפני 2003?

ספרים מתוכננים

האמת היא, שאנחנו מביאים מה שאנחנו יכולים, מבחינת אספקת מלאי. נשמח אם תוכלו לספק שמות של ספרים , אותם ננסה להביא לארץ. בברכה, כוכבי כסף.

python 4

New member
מממ....

מכיוון שאתם בטח לא יכולים להביא ספרים שאינם כבר בדפוס נשמח לכל ספר אחר שתוציאו מ- WotC, ולא רק החדשים שיוצאים (שאותם ניתן להשיג בסטימצקי).

FiRePOweR

New member
יש לכם חנות לא וירטואלית

שאפשר לבוא להתרשם מהמלאי ?

חנות

לכוכבי כסף אין חנות פיזית. שתי החנויות המחזיקות מלאי ספרי קריאה יפה של רומח הדקרון הן פריק ת"א (אבן גבירול 60) ופריק הרצליה (סוקולוב 29). מעבר לזה, לא מכיר. בברכה, כוכבי כסף

Wing Chan

New member
אה?

ממתי פריק מחזיקים אצלם רומח הדרקון? פעם אחרונה שהייתי שם לא ממש היה..בכלליות. לא רק לא היה במלאי. :ם

פריק, ובכלל

לפריק יש מחלקת ספרי קריאה בחנות, שחלקה מסופק ע"י כוכבי כסף. וכן, יש להם ספרי קריאה של רומח הדרקון. בנוסף: לכל מי ששואל אותי כאן בפורום אם כוכבי כסף יכולה להביא ספר זה או אחר - אני צריך את שם הספר באנגלית כדי שאוכל לתת תשובה לשאלה זו. בברכה, כוכבי כסף.

NJS

New member
נצ"לש

יערה כשאת באה תגידי לי(ולא חברה אני לא רוצה לעשות שרשורפלצת)

Wing Chan

New member
אה

דווקא את הפרלודס הבאתם? :< לא רוצה תביאו את ה Villains. או את הירוס II (אני צריך להשיג את זה מאיפשהו :X)

למעלה