ספרי קריאה על יפן

RoyalMoon

New member
ספרי קריאה על יפן

אני מחפש ספרי קריאה על יפן כמו למשל זכרונותיה של גיישה וכאלה... מישהוא מכיר??? נ.ב. אני חדש כאן בפורום...

JPing

New member
הסמוראי

של שוסאקו אנדו הוא ספר טוב :) למיטב הבנתי הגרסה העברית היא תרגום של הגרסה האנגלית לכן כדאי לקרוא את הגרסה האנגלית ( אם אי אפשר את הגרסה היפנית שדורשת ידע מאוד נרחב בשפה )

ToHrU

New member
ספרים וחנויות

קורות הציפור המכנית, המטבח, יער נורווגי, פסיעות על רצפת הזמיר, הארץ הטהורה, ספוטניק אהובתי, קפקא על החוף (רק התחלתי אותו אבל זה של מורקמי אז אני ממליצה עליו כמובן מאליו), דרומית לגבול מערבית לשמש. את כל אלה תוכל למצוא בסטימצקי ובצומת ספרים. אם למישהו יש המלצות נוספות אני גם אשמח לשמוע :)

DanieLushka

New member
או, המטבח. ../images/Emo23.gif

אחד הספרים היותר מדהימים שיצא לי לקרוא.

xxxaxa

New member
אני מסכימה :) אבל

זה מה שיש לשוק הספרים הישראלי להציע..... יש גם עוד איזה ספר, הוא נקרא "להיות יפני", נראה לי, שהוא גרוע עוד יותר.

GnomeBubble

New member
לפחות יש ספרים מתורגמים

אה, וחוץ מזה יש כמובן ספרים של בן-עמי שילוני ויעקב רז (הבנתי שיש לו טובים יותר ופחות?) בצד היותר "רציני".

xxxaxa

New member
יש לי בבית את שני הספרים

חוויה יפנית ו"להיות יפני", אני יכולה להביא לך, חבל לשלם על זה כסף

RoyalMoon

New member
אני לא מחפש ספרים גרועים...

ביינתיים אני הולך לקנות את "זכרונותיה של גיישה" ואת "שוגון" אחר כך אני אחליט מה עוד...

xxxaxa

New member
גם את זכרונותיה של גיישה יש לי

ספר רע. חבל, חבל לקנות.

xxxaxa

New member
הסיפור שם מצוץ מהאצבע

. הסופר טוען שהוא מספר את הסיפור האמיתי של סיורי, אבל לפי מה שידוע לי, הגיישה הזקנה ש"הכתיבה" לו את קורותיה מאוד נעלבה מהספר והוציאה אחד משלה. יפן מתוארת שם בצורה מעניינת, כן, אבל חוץ מזה קראתי את הספר מתוך רצון שיסתיים כבר... אבל זוהי רק הדיעה שלי..

למעלה