ספרי קומיקס...?

MajorWinters

New member
בחנויות בארץ

הדולר הוא 5 שקלים. זה אומר שהאוגדן הראשון יעלה לך 13*5 = 65. באמזון זה עולה 10 וחצי. פלוס משלוח של דולרים, והדולר הוא בערך 4.5... אז לכמה תגיע, 60?

fucking maria

New member
המחיר התברר כלא משתלם באופן משמעות

מסתבר שבאמזון הם גובים בסביבות שבעה דולרים דמי-משלוח על כל ספר, זה הרבה. יצא לי בסופו של דבר זול יותר בעשרה שקלים בערך מאשר אם הייתי קונה בארץ. כנראה שלא שווה את הסיבוך אחרי הכל, למרות שכייף להמתין לחבילה בדואר

mulon1984

New member
יותר שווה בארץ

כאן אתה יכול להיכנס לחנות, להציץ בספר, "להרגיש" אותו, להתרשם ממנו, לדבר עם מוכר שמבין בתחום על הספר, ובסוף אתה גם לא צריך לחכות חודש חודשיים כדי לקבל משהו שאתה בכלל לא יודע איך הוא יגיע. קנה בארץ.

ailag

New member
אגב, יש גם הנחות

אם מדברים על קומיקאזה וCNV, למנויים על סדרות (סדרות רצות של חוברות) יש הנחה, וגם לחברי מועדון אוק"י יש הנחה. ואפשר להזמין מהחנויות בדואר
חבילות מחו"ל יכולות, להזכירך, גם ללכת לאיבוד. פעם קיבלתי חבילה מאמזון שהגיעה די פתוחה - הספרים לא ממורטטים, אבל לא היתה מניעה שיהיו. לא מבינה איך הם לא נפלו - בטח באשמת הדואר ולא אמזון. עכשיו הזמנתי כמה חולצות מארה"ב ורק אחרי חודשיים האתר היה מוכן להודות בכך שהן כנראה אבדו בדרך והאם אני רוצה שישלחו שוב.

mulon1984

New member
בירקנייה יש CNV_CASH

על כל קנייה שם מקבלים "כסף ירקנייה" שאפשר להשתמש בו לקנייה הבאה. אם עושים קנייה של 65 ש"ח, פחות 10% הנחה של אוק"י, פחות 10 ש"ח של CNV-CASH, יוצא כמעט 50 ש"ח.

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

שמעתי שאם לוקחים את יובל או דני לחדר האחורי זה עלול להגיע ל20 שח לאוגדן!

mulon1984

New member
אמריקן ספלנדור גאוני

יש לי עותק של אחד הספרים בבית וזה מעולה.

למעלה