ספרי לימוד

bnayal

New member
ספרי לימוד

מישהו יכול להמליץ לי על ספר לימוד לc++ למתחילים בעברית?

סי++ כשפת אם

שפר טוב שמסביר את יסודות השפה, ניתן להתחיל ללמוד איתו ללא ידע מוקדם בתכנות. הספר מפורט ומגיע לנושאים מתקדמים מאוד של גרפיקה ושימוש בעכבר.

Zack DA

New member
תשובה לכולם:

++C: הספר הוא: FROM GROUND UP, ++C נכתב ע"י: HERBERT SCHILDT הספר מצויין, נועד למתחילים ובינוניים כאחד - מקיף נושאים בסיסיים ומתקדמים. מומלץ.

anigno

New member
C++ כשפת אם

עדיין יש את הספר הזה אני התחלתי איתו והוא היה מעולה ונשאר מעולה ואני מדבר על הרבה שנים

אביטל +

New member
אני לא כל כך בטוחה

שהוא מתאים למתחילים לגמרי לדעתי נקודת הפתיחה הראשונית המומלצת היא עדיין C ואחרי שרוכשים בסיס אפשר לעבור לספר C++ כשפת אם.

שאקל

New member
להתחיל קודם משפת C

שפת C היא הבסיס לדעתי לכל שפות התכנות ושווה להשקיע ללמוד את השפה כמו שצריך. אחר כך כשמגיעים לC++ זו כבר שפה משופרת שהכל בה מוכן. בשפת C צריך יותר להשקיע מחשבה לדעתי. תתחילו מC עדיף.

Zack DA

New member
בזה אין ספק.

עדיף להתחיל מ- C. בכל אופן, למתעקשים להתחיל אחרת - נתתי את המלצתי.

niminet

New member
אני לא יודע

מה עם bnayal, אבל אני רשמתי C++ לא בטעות. שפת C היא די קלה ולמדתי אותה ממקומות שונים ברשת. קצת יותר קשה להבין את הנושא של classים וגם אם יודעים עדיף שיהיה ספר שיכסה את הנושאים האלה טוב.

שאקל

New member
דווקא classים צריך להיות לך קל

c++ זה לא סתם שפה מונחית עצמים. זה להסתכל על עולם התיכנות כמו על העולם האמיתי וזה מה שגאוני בשפה. כשאתה מתכנת בc++ תחשוב על העולם שאתה חי בו. איך אתה מגדיר עצמים? אתה נותן להם תכונות שאלה השדות שלך בclass ולכל עצם את מגדיר כמה פונקציות שאלה פעולות שאתה עושה על העצם. אם בעוד חודש העצם שלך ישתנה. אתה יכול להוסיף לו שדה ולהוסיף לו פונקציות בלי לפגוע בשאר המחלקות שהגדרת. השפה c++ מקלה על המתכנת ולא נותנת לו לפגוע בשדות פרטיים של מחלקה. אחרי שעובדים עם c++ מבינים שגאון אותו אחד שהמציא אותה. הוא לקח את כל הבעיות שהיו בc ושכלל אותם ופתר לא מעט בעיות.

למעלה