ספרי לימוד

פלגיה

New member
ספרי לימוד

קנינו היום ספרי לימוד. 170 שקל ועוד לא התחלנו עם הציוד וערימות המחברות-מכל-סוג שצריך לקנות. בכל מקרה פתחתי את ספרי החשבון (כשרים והקשרים) וספרי הכתיב ונהניתי מאוד. הספר בטבע פחות טוב לטעמי.

mazy

New member
"כמה זה עולה לנו"...?

בדיוק הייתה כתבה לא מזמן בעיתון בעניין.. כמה עולה לנו "חינוך חינם". אצלנו בינתיים- 600 ש"ח - סיכום ראשוני ביותר, לפני קניית ספרים לכיתה י'...והשלמת תלבושת אחידה.. ותשלום להשאלת ספרים לחטיבה... והכל "חינם"...
יום נעים
.

תירתיר

New member
ספרי לימוד+מכשירי כתיבה

ל-3 ילדים ביסודי עלו לי 1000 ש"ח ועוד חסרים הרבה ספרים. מה עושה מי שאין ידו משגת?

פלגיה

New member
האמת שזה כן חינם

או לפחות זול מאוד. צריך להשוות למחירי החינוך הפרטי. שם העלות החודשית גדולה מהעלות החד-פעמית בחינוך הרגיל.

אופירה10

New member
אנחנו

כבר הוצאנו על ספרים+חוברות בסביבות 380 ש"ח מחברות, כלי כתיבה ושאר אביזרים עלו עוד כמה עשרות ש"ח. הסבתא הוציאה על ילקוט+קלמר 200 ש"ח. נותרו עוד מספר פריטים לרכישה.

אמברון

New member
את ספרי הלימוד אנחנו מקבלים

ביה"ס דואג לזה. את הציוד נקנה בשבוע הבא. בטוחה שזה יסתכם שלא מעט כסף כיוון שעדין לא קנינו תיק. יווווווו, אני כל כך מתרגשת!

sarit1271

New member
האמת בזמן הקניה סגרתי אוזנים

ושילמתי הכי טוב מה לא יודעים לא מרגיז

ואצלנו

לא צריך לקנות דבר מלבד התיק והקלמר. מחברות, חוברות, כלי כתיבה וכל השאר - בית הספר מספק. אפילו היומן אחיד לכולם. (מצד שני, צריך לקנות תלבושת אחידה בהרבה-הרבה יותר מ-9 ש"ח לחולצה... החולצות עולות מחיר סביר יחסית, הסרפן המשובץ עולה מחיר מוטרף לחלוטין).

גילור

New member
ספרי לימוד בחשבון, ספר מדעים וחוברת

קריאה/כתיבה אחת (את השאר ינחו אותנו לקנות לפי רמת התלמיד, רק לאחר מבדק) - 170 ש"ח. ילקוט וקלמר ומכשירי כתיבה (כולל מחברות, תיקיית ציור, עטיפות וכו') - 500 ש"ח המון כסף, אבל מה זה בכיףףףף
ההתרגשות שלי אדירה

irisgh

New member
515 ש"ח נשמע לכם סביר?

אני לא יודעת מה זה כולל - אולי בעיקר ספרים, או אולי גם מחברות. בכל אופן, לא כולל ילקוט קלמר וכל זה.

ספרים לשני ילדים (א, ג) 701 שקלים

היום קניתי להם ילקוטים מחברות ואת כל מה שצריך בנוסף והשארתי בכפר השעשועים עוד 808 שקלים. לא זול אבל איזו ברירה יש?

ואצלנו....

ביום שישי הלכנו לקנות את הציוד לבית הספר, את הילקוט והקלמר (הילד בחר מותג שאהוב עליו) קנו הסבא והסבתא לכבוד עלייתו לכיתה א'. את יתר הדברים - הספרים וציוד הכתיבה - אנחנו קנינו ,ההורים, ועלה לא מעט, בסביבות 500 שח ועוד חסרות 2 חוברות. כשחברה שלו (של הבן) באה אלינו היא סיפרה שקנו לה את כל הציוד הנלווה והיא בחרה רק מותגים (דבר שמייקר את עלות הקנייה כמעט בחצי). גם אצלנו הילד בחר מעט מותגים אבל אנחנו פיקחנו על זה ולא כל דבר הסכמנו "מותג". לא נראה לי הגיוני לשלם עבור דבק סטיק של ב^%^% פי 2 מהמחיר הרגיל.

למעלה