ספרים.

yair24

Member
ספרים.

שלום, אני כבר לא זוכר אם שאלתי את השאלה הזאת או לא אבל: אני צריך ספרים שמסבירים מה זה רכיבי DAC וADC זה כנראה ספרי אלקטרוניקה. אם מישהו מכיר ספר כזה אני אשמח לקבל את השם של הספר בנוסף אני צריך גם ספר שמסביר מה זה מיקרוקונטרולר. תודה למי שיוכל לעזור. יאיר

אלדד26

New member
כל ספר מבוא לאלקטרוניקה

יוכל להסביר לך מה זה שני הרכיבים האלו (DAC זה Direct 2 Alternate converter, ו ADC זה, מן הסתם, Alternate 2 Direct converter, כלומר - ממירים מזרם ישר לזרם חילופין ולהיפך).

yair24

Member
אני לא יודשע מה זה הרכיבים שאמרת...

אבל אני מתכוון לDIGITAL TO ANALOG ו-ANALOG TO DIGITAL שאלה רכיבים שממירים מאות דיגיטלי לאות אנלוגי ולהפך. את הרכיבים האלה אתה מחבר למיקרוקונטרולר ויכול לשלוט בהם באמצעות תוכנה. אני צריך ספרים שמסבירים איך הרכיבים האלה בנויים ואיך הם עובדים. יאיר

WarLord

New member
שיחקתי עם כאלה פעם

אני חושב שהתשובה אמורה להמצא בספר של המיקרוקונטרולר הספציפי שלך. הרכיבים האלה ממירים ממתח חיצוני למספר בינארי במיקרוקונטרולר ולהיפך. למיטב זכרוני יש כתובת זכרון שממופה לרכיבים האלה ומשם אתה קורא/רושם את הערכים הדרושים.

yair24

Member
תודה.

בעיקרון אני מכיר את הרכיבים האלה וגם יודע איך עובד D/A (בערך) מה שאני צריך זה ספר שאני אוכל להעתיק ממנו הסבר תאורטי לאיך עובדים הרכיבים האלה ושאני אוכל לכתוב ביבליוגרפיה (שקיבלתי את המידע הזה מהספר). יאיר

למעלה