ספרים

Seter

New member
ספרים

אני שוקל לרכוש כמה ספרים באנגלית שכן טרם קראתי ( כן כן... אני פריק של מלחמת הכוכבים ולא קראתי את הספרים שאני אתבייש )... יש הצעות לאילו ספרים כדאי לרכוש?

21ashdodi

New member
יש כמה..........

תלוי מאיזו תקופה אתה רוצה, אם בתקופת פרקים 1,2,3 אז הייתי ממליץ על Cloak of Deception, Rogue Planet וThe Approaching Storm גם Darth Maul: Shadow Hunter ספר מצוין, אם בתקופת פרקים 4,5,6,ואחרי אז הייתי ממליץ על Splinter in the mind's eye, טרילוגיית ת'רון של טימוטי זאהן שזה Heir to the Empire, Dark Force Rising וThe Last Command, גם Jedi Search וTatooine Ghost מומלצים ביותר, ובתקופת הNew Jedi Order הספר שאני הכי אוהב זה Star By Star, גם Vector Prime וEdge of VictoryI: Conquest ספרים מצוינים, אבל אם אתה ממש רק מתחיל לקרוא את הספרים, הייתי מתחיל מההתחלה, זאת אומרת תתחיל מהתקופה שממש לפני פרקים 1,2 ו3 , זאת אומרת Darth Maul: Shadow Hunter וCloak of Deception, תסמוך עליי שלא תתאכזב, ואחרי זה תנסה את שאר הספרים שהמלצתי, או שתעשה מה שאני עשיתי, אני פשוט הזמנתי ספרים בסטימצקי בלי ממש לדעת לפעמים מאיזו תקופה הם או על מה הספר, אבל עד היום לא קראתי ספר של מלחמת הכוכבים שהיה גרוע, יש יותר טובים ופחות טובים, אבל ג'ורג' לוקאס יודע לבחור סופרים ככה שלא תתאכזב מאף ספר, אגב, אני ממליץ לך גם לקרוא את הספרים של הסרטים, הכוונה לספרים של אימת הפאנטום, מתקפת המשובטים והשאר כי יש שם קטעים שלא נכנסו לסרט, וזה מאוד מוסיף לחוויה, וזהו בערך,תהנה מהספרים

ההודעה למעלה ממני

אין לי מזל היום בהודעות, בתשובה לשאלה של הספרים, שכחתי להחליף ניק ובהודעה מתחת בכלל אין כלום

למעלה