ספרים?

טלינקה5

New member
ספרים?

היי אתם קוראים ספרים? אם כן, אילו ספרים חביבים עליכם במיוחד? אתם קוראים בעברית או ברוסית?

T a u r u s

New member
קורא בעיקר ברוסית, משום שאפשר

להשיג שפרים ברוסית באינטרנט. - בעיקר מד"ב, היסטוריה...

טלינקה5

New member
אינטרנט? ../images/Emo4.gif

נגמרו הימים היפים של פעם? כשפשוט היינו לוקחים ספר מהספריה וקוראים אותו בנחת?

T a u r u s

New member
לא בכל עיר יש ספריה טובה

וחוץ מזה, מנוי לספריה כרוך בתשלום, לא?

בעברית!

כי עד שאני יקרא ספר ברוסית זה יקח לי חצי שנה (קצב מהיר מידי לא?!?) ובעברית...אני רוצה לקרוא עוד פעם את באדולינה של גבי ניצן!

helen12004

New member
באיזה אתר?

באיזה אתר יש ספרים באינטרנט? אני קוראת ספרים ברוסית,בעברית ובאנגלית. הכי הרבה בעברית, כי אני קוראת יותר מהר בעברית ובעברית יש לי גישה לספרים חדשים (ולא מהמאה הקודמת כמו רוב הספרים ברוסית בבית שלי).

ספרים? למא לא.

אתם קוראים ספרים? משתדלים. אם כן, אילו ספרים חביבים עליכם במיוחד? אילו ספרים? ז'אנר, כאילו? לא יודע, אבל כמה שיותר קרוב למציאות, ככה יותר טוב. לדוגמא אפילו ל"צופן דה וינ'צי" התקשתי להתחבר בגלל הסיבה הזו, למרות שדי אהבתי את הספר. ואם הכוונה לספרים ספציפיים, אז לאחרונה קראתי כמה ספרים נחמדים ביותר, בינהם 'סטלינגרד', 'ללא פרויד, ללא פרוזאק', 'דור הפרוזאק' ועוד (והם בהחלט היו "חביבים עליי"..). אתם קוראים בעברית או ברוסית? בעיקר בעברית.

כן, בטח!

הספרים שקראתי לאחרונה: זיכרונותיה של גיישה - ארתור גולדן הידיד הקטן - דונה טארט אני, כריסטיאנה פ. אבני הנבואה - פלביה בוז'ור יומנה של נערה - אנה פראנק האלכימאי - פאולו קואלו ואני מקווה לקרוא עוד ספרי מסע, במיוחד על יפן או אגדות עם פיות, אני גם מקווה לקרוא את הביוגרפיה של קורט קוביין.

למעלה