ספרים

kesnoth1

New member
ספרים

שלום לכל ואני מתכוון לכל חברי הפורום המכובד הזה... אני בכלל לא בא לפה ממש..... אבל היום זה מקרה מיוחד..... כי לידידה ממש טובה שלי יש יומולדת עוד מעט.... ואני {בתור ידיד דואג ומסור כמובן} מחפש בקדתחנות מחפש ספר על אלכהל כלומר עם מתכונים לסוגים שונים של קוקטיילים משהו לברמנים מתחילים..... עד עכשיו חיפשתי בחנויות ספרים קונבנציונליות כמו סטימצקי וצומת ספרים וגם אחרים אך לשוא..... אם תוכלו לעזור לי בזה אולי להגיד איפה אפשר להשיג או אפילו שם של ספר שאוכל להזמין..... ותודה אבל ממש באמת מזה תודה למי שיענה אפילו אם הוא לא ממש מצליח לעזור...

Benjamin Turner

New member
מה עם "69 קוקטיילים" של עופר קורן?

ספר חביב ביותר לאלכוהוליסטים מתחילים, קיבלתי אותו ליום הולדתי ואני משתמשת בו לעתים תכופות (עד כמה שמתאפשר לי לשתות). ניתן להשיגו בכל חנות ספרים סטנדרטית, למיטב ידיעתי.

an3c

New member
'הספר החריף'

של שלמה פפירבלט. מידע, היסטוריה, סיפורים וכל מה שמעבר על כל סוגי האלכוהול, וכמעט על כל מותג בעולם. ה-ספר בתחום האלכוהול. כתוב וערוך יפה, ומשלב תמונות ואף מתכונים פה ושם. עם כל הכבוד ל'69 ..' זוהי בעצם רשימת קוקטיילים שאפשר להשיג בכל מקום אחר ברשת ברגע. מזל'ט.

j o s i e

New member
יו, איזה קטע!

גם אני מתכננת לקבל אותו ליומולדת, גם פרסמתי שאלה על הספר פה...

kesnoth1

New member
תוווודדדדדדדדדדדההההה!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה.. תודה רבה לכל מי שהציע לי על ספרים.. כן כן כל השניים השלמים..... בסוף קניתי את 69 קוקטיילים. שזה בדיוק מה שחיפשתי... ספר על איך עושים קוקטיילים.... וכאלה... אבל ראיתי גם תספר השני.. שהוא מעניין לא פחות אך קצת יותר יקר.... ולחייל מסכן כמוני אין כסף להרשות.... אז... בקיצור... תווווודדדדדדדדדההההההההה!!!!!!!!!!! מזה עשיתם לידידה שלי תיומולדת.. למרות שהיא עוד לא קיבלה אותו... אבל כשהיא תקבל לא תיהיה מאושרת ממנ הבגלקסיה....

למעלה