ספרים

ספרים

מישהו יכול להגיד לי אילו ספרים יש למלאך שחור, מה יש בכל אחד ואיפה אני יכול לקנות/להשיג... ואם כבר אז יכול להיות שהעונה ה-3 יצאה בספר אבל לא בטלוויזיה בגלל שביטלו אותה?

כן; הם בספרים כי אין עונה שלישית

ולגבי הספרים - חפש בעמוד כי יש מלא הודעות בנוגע להם.

123יעל

New member
גם אני שאלתי על זה....

ועוד חמישה אנשים לפחות שאלו ביממה האחרונה.... אז פשוט תסתכל בשרשור על הפרק האחרון: 2X21-Freak Nationו בהודעה שכתבתי שם שאלתי על זה ואז זקן השבט ענה לי בהרחה! תסתכל שם.......

frikin shin

New member
אם כבר מדברם על הספרים... שאלה!

דחופה!!! אני צריכה לדעת איך קוראים לספרי ההמשך?!?!?
שם מלא
סופר
וכל הפרטים שאתם יכולים להגיד לי!

123יעל

New member
שוב, כתוב באוותה הודעה שאמרתי עליה

קודם....... טוב אני פשוט אעתיק אותה..... ישנם ארבעה ספרים: Before the Dawn - שהוא מעין PREQUAL לסדרה, כלומר מתאר את האירועים שהתרחשו מהבריחה ממנטיקור ועד לפיילוט, כמו למשל איך מקס נפגשת עם OC, איך היא הגיע לסיאטל ולג'ם פוני וכ"ו. Skin Game - מתרחש אחרי אומת הפריקים והוא יותר סיפור הרפתקאות. After the Dark - שהוא הספר שסוגר את הקצוות הפתוחים ופותר את הבעיה של הכת. כל הספרים הללו הם מאת Max Allan Collins. ספר נוסף הוא The Eyes Only Dossier . כל הזכויות שמורות לזקן השבט!

123יעל

New member
אוף!! למה אתם לא קוראים הודעות

אחרות בפורום לפני ששואלים אלפי שאלות??? גם את זה היה כתוב כבר..... לפי מה שאני הבנתי רצוי לקרוא קודם את SKIN GARD, אבל אני לא בטוחה שאי אפשר גם בלעדיו.... אני לא בטוחה שיש בארץ את הספרים... אני אברר שבוע הבא בחנויות... ומתורגם בטוח אין... בכל מקרה אני רוצה לקרוא את זה באנגלית בשביל הבוק ריפורט לבגרות!

123יעל

New member
כן, שערתי לעצמי שככה זה יהיה....

בגלל זה צריך להביא את הספרים לארץ איך שהוא!! היית באמזון?? כמה זה יצא לך שם???

frikin shin

New member
תודה רבה!

אני חושבת גם שאני ייקח רק את after the dark אלא אם כמו שאמרת בהודעות הבאות שbefore the dawn באמת חשוב כדי להמשיך לקרוא את השאר... נראה...

123יעל

New member
התבלבלת......

לא before the dawn חשוב.... SKIN GARD נראה לי חשוב..... אבל אני גם לא סגורה על זה....

123יעל

New member
יש לי שאלה למשהוא שקרא הרבה תקצירים

של הספרים או יודע את האופי שלהם ועל מה הם מדברים. נגיד, "אהם אהם" קרן או זקן השבט "אהם אהם" יש באמזון אפשרות לקרוא את הפרק הראשון של הספרים, אז קראתי דיי ברפרוף את הפרק הראשון גם של SKIN GARD וגם של AFTER THE DARK ושניהם מתחילים בדברים שקשורים לוויט... הוא באמת כזה חלק מרכזי בספרים??? כי ההתחלה של SKIN GARD ממש משעממת.... וגם לא הבנתי כל כך מה הם עושים... בכל מקרה, כל הספר הוא ככה? מה עם מקס, אלק, לוגן וכל חברי ג'ם פוני... בקיצור משהו יודע אם באמת שוה לקרוא את הספרים???

karms20

New member
תשובות ליעל ../images/Emo24.gif:

אני לא יודעת אם חובה לקרוא קודם skin games. ממה שהבנתי skin קורה 3 ימים אחרי שהם בטרמינל סיטי ובעצם פותר את העניין הזה, ולכן נראה לי שהוא דיי מעניין. וויט כיודע הוא עדיין חשוב בקטע הזה. הוא הרשע - הוא מרכזי כמו שהוא היה מרכזי בסידרה במיוחד כמו שהוא היה בפרקים האחרונים. ב-skin מטפלים יותר בנושא המיידי שעל הפרק שזה הטרנסג'נים ומה שקורה איתם מול הצבא העולם וויט. ב- after נראה לי שכבר מתייחסים יותר למה שיש על מקס אבל הנתי שהסופר פותר את זה בצורה שונה קצת ממה שהתסריטאים סיפרו על עונה 3. ואל תדאגי מקומם של מקס לוגן ג'ושוע ואלק יקירנו ממש לא נפקד הם חיים וקיימים וגם בועטים
, וגם מול מופיע יותר. בקשר לכדאיות לקנות - לא יודעת לא קראתי את הספרים עדיין.

123יעל

New member
תודה! יש לי עוד שאלה למבינים ברכישה

באינטרנט... שיכנעתי את ההורים שלי לקנות באמזון!!!! השאלה: יש אפשרות ל after the dark לקנות את זה בגרסה דיגיטלית, זה אומר שמורידים את זה למחשב?? זה לא מפגר... כי אז משהוא יכול להדפיס ולפרסם בחינם?? שלא לדבר על חלוקה באינטרנט... (הכוונה לתוכנה שאין להגיד את שמה)

גרסה דיגיטלית - מורידים למחשב

וקוראים את זה באקרובט רידר. מנסיון, זה לא ממש נוח לקרוא, אבל זה עדיף עם תעריף המשלוח לארץ....

123יעל

New member
אבל אפשר גם להדפיס נכון???

ואפשר גם להפיץ?? אני לא מבינה, זה נשמע לי ממש מפגר... משהו אחד יכול לקנות את זה ואז להעביר לכולם באי סי קיו או משהו... וראיתי שרק לספר הזה (after the dark) יש את הגרסה הדיגיטלית, אז אם אני קונה את זה וגם עוד ספר זה בכל זאת יכסוך לי את עלות המשלוח???

למעלה