ספרים

Die Young

New member
ספרים

שלום
אני עושה עבודה בשיווק, נושא העבודה הוא רשתות ספרים (סטימצקי והמתחרות).
אשמח לדעת איפה אתם רוכשים ספרי קודש - ספרי קריאה/לימוד/בישול

קליט

New member
יש 2 חנויות ספרים זולות בשכונה

או בפלדהיים, או בחנויות אחרות באיזור גאולה בירושלים

Die Young

New member
במידה והרשתות המסחריות היו מתחילות למכור ספרי קודש

באותו מחיר כמובן.
האם לדעתכם יש להם שוק? האם אנשים היו קונים אצלם או מעדיפים את החנויות הקטנות? למה?
תודה על שיתוף הפעולה

קליט

New member
יש מגוון רחב של ספרי קודש

שיש להם שוק חוצה מגזרים, יש מתעניינים ומתחזקים רבים, יש ספרי יסוד ביהדות, סידורים מחזורים וספרי לימוד ביהדות, ספרי חיזוק והדרכה רבים, ועד ספרי בישול למיניהם.

series4u

New member
כעקרון, כל אחד היה מעדיף לקנות ליד הבית. בגלל הנוחות.

ואם ברשתות הגדולות היה מבחר ספרי קודש, הן היו אופציה. אבל קשה לי להאמין שהרשתות המסחריות יפנו יותר מעוד מדף או שניים לטובת הספרים האלה, וגם אז, בעצם, המבחר יהיה קטן משמעותית מכל חנות ספרי קודש קטנה.
וזה לפני שנכנסים לשאלה אם ראוי למכור ספרי קודש עם מבחר הספרים שיש ברשתות הספרים. אולי הפתרון, מבחינתם, זה חנות נוספת של אותה רשת המיועדת רק לספרי קודש שתפעל במקביל לחנות "הרגילה".
&nbsp

קליט

New member
בגדול, הדרישה רבה

יש ספרים שמתאימים לבר מצווה וספרים לגיל הרך ולילדים שהולך מצוין, חרדים לא כל כך מבקרים ברשתות לציבור הכללי,
רשתות מזון חרדיות כמו ברכת רחל וברכל היו ועדיין
מוכרים ספרי קודש וספרי קריאה לציבור התורני, יש למשל את ספרי הקריאה של הסופר חיים ולדר שמוכר בעשרות אלפים .
יש את הרשתות החרדיות של ספרי קודש שבמידה מסוימת כבשו את השוק, כמו : ספרי אור החיים, ופלדהיים.
אני מזהה ירידה מסוימיות בחנויות הספרים הקטנות,
אני משער שאין כאו הרבה רווח, בציבור החרדי - ספרים זה מצרך זול יחסית, רשתות הספרים בציבור החרדי לוקחים מחיר מעט גבוה יותר , ויש את החנויות השכונתיות שאצלהם המחיר הוא זול

מיקי*

New member
תלוי איזה ספרים

ספרי קודש בד"כ בחנות ספרים בבני ברק.
ספרי קריאה בסטמצקי בד"כ ולעתים צומת ספרים (תלוי במבצע ואיפה יותר זול)

למעלה