ספרים

YAFFAK123

New member
ספרים

מעוניינת בהמלצות לספרים לילדים בגילאי שנתיים וחצי על 1. גמילה מחיתולים 2. פרידות זמניות (אתן יודעות שהולכים לגן, או שהורים יוצאים לחופשה) 3.יחסים בין חברים: להתחלק עם חבר, שאסור להרביץ. 4. שינה במיטה גדולה אני לא יודעת איך להסביר לילד שלי את כל הדברים ונראה שספרים שיצאו אחרי מחשבה ובעלי רוח קלילה וקליטה עושים את העבודה

efratga

New member
כמה המלצות

1. סיר הסירים (גרסא לבן או לבת) 2. אולי אילת מטיילת? (יוצאת לטיול וחוזרת?)

בוליפלג

New member
פרידות

מעשה בחמישה בלונים - גם אכזבה והשלמה. הצב של אורן החלד והגוזל (אנחנו מאאאד אוהבים אותו) שמוליקיפוד

בוליפלג

New member
../images/Emo207.gifקיבלנו ליומולדת את 'הצלחת שמתחת'

ספר מקסייייייייייייייים, של מאיר שלו, סיפור משעשע וכל כך רגיש, המלמד אמפתיה, רגישות לאחר, התחשבות בזולת, התבוננות החוצה. אני 'התאהבתי'
http://www.am-oved.co.il/Htmls/product.aspx?C1010=19273&BSP=13499

גם אני אהבתי../images/Emo45.gif

אין על הספרים של מאיר שלו והאיורים של יובי אבולפיה

l i r o n i t

New member
על פרידות זמניות -

יש את "אמא תחזור עוד מעט" של תמר אדר. מצרפת קישור. ספר מקסים שאהבתי כילדה
והיום אני מקריאה לבני.... לגמילה יש את "סיר הסירים", כמו שכבר כתבו...

לגמילה אהבתי את טוסיקים

ציורים מקסימים ואיתן בכלל חולה על החיות ומאוד אהב את הספר

ayeleor

New member
לגבי גמילה

יש גם את הספר "הרפתקות שגב בשרותים" של שרה זלוף (שאצלי הילדים מאוד אוהבים)

עונה

גמילהבשירותים: ספר בית שימוש. פריגות זמניות: ליאור בכה כשאמא הלכה.הצב של אורן יחסים בין חברים: יש כ"F הרבה...מכספיון, לקוף יש בעיה,שמוליקיפוד...

חמדת35

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo207.gif הדלעת הקסומה

האם למישהו יש בבית, רצוי מהדורה ישנה? נראה לי שהוא נגמר באופן פתאומי - הדלעת מעופפת והם הופכים לדובי אוויר או משהו. הייתי בטוחה שחסר לי חלק מהספר, אבל בחנות הזמינו עותק נוסף שנגמר בדיוק אותו דבר. אז רציתי לדעת איך זה במהדורות קודמות.תודה.

הדלעת המופלאה

יש לנו בבית דווקא מהדורה חדשה. היתה תקופה שראשית הקשיבה לזה יותר מדי פעמים ברצף....

mom at work

New member
הדף האחרון:

"כבר היינו דובי יבשה ודובי ים ודובי קוטב" אמר דובון. "עכשיו אנחנו דובים מעופפים" "נכון מאד" אמר דב "לכן אנחנו יכולים להגיע לכל מקום בעולם" שימי לב שזה הדף האחרון - אולי הוא נדבק לך לכריכה.

חמדת35

New member
כן, יש לי את הדף הזה.

נראה לי סוף שלא סוגר כלום. לא פלא שהיא רוצה שאספר שוב ושוב ושוב

שיבא2

New member
תיכנסי לחנות ספרים

שם המוכרים יכולים לעזור לך או לסיפרייה עירונית! הילדה שלי בסיפרייה עירונית, ואנחנו משאילים כל חודש ספרים. זול ונעים. איך שבא לך..... גמילה מחיתולים- יש את הספר של אלונה פרנקל- נפתלי והסירים

למעלה