ספרים!

יש לי את זה באודיובוק

a shott history of nearly everything הורדתי את זה פעם אממממממממ ז"א קניתי את זה פעם זה נחמד או שטחי?

אני לא מבין למה המנהלת צריכה לשאול

דברים כאלה, כאילו, זה כמו שעכשיו תתחילי לשאול מה שלומך ישו, איך עבר עליך השבוע.... שמעתם על השבדים אגב? הפיירט ביי?

Emc2

New member
כבר ענו לך....

תפוז לא ממש מרשים פירסום של אתרים להורדה בלתי לגלית. כנס לגוגל וחפש Piratebay ותראה מה תמצא (אה, ורצוי שתוכנת bittorrent תהיה מתוקנת על מחשבך)

MissUnKnown

New member
זה נורא מעניין,

כרגע אין לי זמן קרוא בכלל עם כולל המבחנים שלי. זה כתוב בצורה טובה ומעניינת ויש סיכוי שגם תלמד משהו חדש :)

shusha17

New member
ספר אהוב..

האחרון שקראתי היה : אל תגלה, הרלן קובן אני אוהבת את כל הספרים שקובן כתב, למרות שהם דיי דומים אחד לשניה. אהבתי גם את מבצר דיגיטלי של דן בראון.

shirta14

New member
טוב, אני לי כ"כ זמן כרגע לקרוא אבל

אני משתדלת... הספר האחרון שקראתי: נערה עם עגיל פנינה( מישהי כבר הזכירה אותו) מאוד נהנתי
הספר האהוב עליי: אולי היום כבר לא, אבל התור ילדה הספרים האהובים עליי היו ספרים מסדרת נרניה, קלאסיקה. הספר הבלתי נסבל: אנקת גבהים
אמא שלי אמרה לי תקראי תקראי ובסלתי ופרשתי איפשהו בעמוד 70

ספרים

הספר האחרון: עדיין קוראת (חבל שאין לי זמן לקרוא כמו שצריך) את "התפשן בשדה השיפון". הספר האהוב עליכם: "נקמה" של שרה אנג'ל. וגם אחד הטובים הוא "רודף העפיפונים" של חאלד חוסייני, בהחלט ספרים טובים, מותחים ומומלצים. "נקמה" מעניין מההתחלה, מהעמוד הראשון, ל"רודף העפיפונים" לוקח איזה חצי ספר להתחבר... אבל שניהם מצויינים. רגע רגע, יש עוד מלא ספרים טובים שיש לי להמליץ לך... "לכל בית יש מרפסת" של רינה פרנק-מיטרני, ספר ממש טוב ומומלץ לכל ישראלי שגר באירופה ומתגעגע לארץ
... ו"גרעינים לבנים" של יוכי ברנדס - וואו. פשוט ספר מצויין. גם "רצח בדרך בית לחם" של בתיה גור נחמד מאוד. ואמילי, אם בא לך לקרוא ספר באיזה חצי יום, אז אני ממליצה על A CHILD CALLED IT, של דייב פלזר. קראתי אותו בעקבות דיון שהיה לנו בשיעור פסיכולוגיה ולמרות שהוא כתוב בצורה ילדותית הוא ספר נפלא. ספר שקראתי וסבלתי בכל רגע: אין כזה. אני אוהבת לקרוא הכל. אפילו "לאשה".

ספרים

הספר שאני קורא כרגע הוא THE PLOT AGAINST AMERICA by Philip Roth הספר האהוב עלי חייב להיות catch 22, הספר היחידי אי-פעם שהביא אותי לדמעות בקטעים מסוימים. מצד שני לא יכולתי להפסיק לצחוק כל הספר. ספר שקראתי ודי סבלתי היה TO KILL A MOCKINGBIRD by Harper Lee (לא בטוח בקשר לשם של הסופרת), אבל היו כמה קטעים ממש טובים במהלכו ובסופו כבר הרגשתי שזה ספר ממש טוב. הסיפור מצויין, אבל אני לא בטוח שהסופרת היא מספרת סיפורים טובה כל כך.

ויקוש16

New member
הספר האחרון...

... שקראתי היה של אגאטה קריסטי (לא זוכרת את השם..). כרגע אני קוראת את ``מישהו לרוץ איתו`` של דוד גרוסמן.. קראתי גם ספרים של דבורה עומר ואת ``צופן דה וינצ`י``.. ואת כל הספרים האלה ממש אהבתי... =) הספר היחיד שממש סבלתי ממנו ואני אפילו לא זוכרת מי כתב אותו זה ``הצוואה``... ספר משעמם מוות.. גם לא סיימתי לקרוא אותו.. =/

ג'ון גרישם?

'הצוואה' של ג'ון גרישם? על מליארדר שצוחק על המשפחה שלו ומוריש את הכל לאיזה בת שאף אחד לא ידע עליה? אני דווקא די אהבתי את הספר. לא יצירת אומנות, אבל בהחלט לא מבייש את ג'ון גרישם.

ויקוש16

New member
תראה,

מה שמשעמם בספר זה שהם לוקחים, נגיד, עציץ, ומתחילים לפרט: באיזה צבע העציץ, בן כמה העציץ, איזה פרחים יש בתוכו וכו`. כאילו, הסופר לוקח פרטים שהם שוליים ומפרט עליהם היסטוריה שלמה. וזה כ``כ נדוש... זה מה ששיעמם אותי.

go JoJo

New member
שלי...

חומריו האפלים [his dark matirial נראה לי] ואני עכשיו בדיוק בספר השלישי-סדרה מצויינת. וספר שממש לא הצלחתי לקרוא היה איזה משהו בפרוייקט של ספרות על ילדה מעצבנת אחת..לא זוכרת..

למעלה