ספרים!

AngeIDust

New member
ספרים!../images/Emo63.gif

עקב העובדה שהתחלתי לעבוד ושאין לי יותר מדי מה לעשות חוץ מלקרוא ספרים - מה הספר האחרון שקראתם? מה הספר האהוב עליכם? מה הספר שקראתם וסבלתם בכל רגע?

I3lackM

New member
תשובות או לא להיות.

האחרון: חוות העלמות האהוב עלי: פרש הברונזה הבלתי נסבל: למה שאקרא ספר שאני סובל ממנו? :\ אין כזה

ספרים

האחרון: סיפור על אהבה וחושך / עמוס עוז חמוד מאוד, מומלץ בחום! אהוב: !DON'T PANIC נטל: לא סבל לאורך כל הספר, אבל מעצבן מאוד מאוד מאוד בקטעים הפלצניים - המטוטלת של פוקו / אומברטו אקו

AnnabeI Lee

New member
נושא נפלא ../images/Emo13.gif

מה הספר האחרון שקראתן? רודף העפיפונים/ חאלד חוסייני (עדיין לא סיימתי אז מי שקרא שלא יספק לי) מה הספר האהוב עליכן? The Beach\ Alex Garland מה הספר שקראתם וסבלתם בכל רגע? Introduction to Economics\ Marc Liberman & Robert E. Hall

faland

New member
חחח מישהי מנסה להפגין נוכחות...

בכל מיקרה רעיון ניפלא גם אני איש ספרים <רק חבל שאין לי זמן לקרוא אותם :(> הספר האחרון שקראתי- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה הספר האהוב- ניראה לי שאבחר ב"האמן ומרגריטה" מאת מיכאל בולגקוב הספר שסבלתי- in country- bobby ann mason

eynav br

New member
חח ואני לא מבינה למה ההודעה נעוצה..

זה לא משהו מיוחד וחשוב שצריך להיות נעוץ... זה כמו שתנעצי עכשיו כל הודעה ששואלים מה עושים בסופ"ש...

AngeIDust

New member
יש בעיה?

החלטתי לנעוץ את ההודעה. אני אשמח אם לא יתחילו להעיר לי על כל דבר שאני עושה, אני חושבת שאני יודעת איך לנהל פורום...

אולי את גם רוצה לנהל לנו את הפורום?

חלאס לקטר, לאף אחד אין בעיות עם אמילי ואנחנו מאוד מרוצים ממנה, אז די לחפש אותה בקטנות... WE LOVE EM!

למה לתקוף אותה?

אפשר לחשוב.. בסה"כ זה שרשור רגיל והיא תהתה למה הוא נעוץ. לא צריך מכל הודעה ישר לתקוף.

AngeIDust

New member
זהו זה לא נעוץ

אני מקווה שככה תוכלו לישון בשקט ולא תהיו מוטרדים בגלל הודעה נעוצה.

MissUnKnown

New member
books

im reading: a short history of nearly everything by Bill Bryson favorite book: fight club by Chuck Palahniuk worst book: תרנגול כפרות של אלי עמיר.

daphnadk

New member
ספרים...

ספר אחרון: אחרון המאהבים החכמים -ספר מתח מעולה אם תשאלו אותי..[לא זה לא רומן או לפחות זה לא מרגיש ככה כשקוראים] ספר אהוב:נערה עם עגיל פנינה מאוד אהבתי ....יש עוד כמה... וספר בין הטובים שקראתי [למרות שהוא אולי קצת פתטי אולי תינוקי אבל אם תקראו אני בטוחה שתסכימו שהוא מעולה ] האחים לב-ארי ספר שנוא: אין לי מושג ודרך אגב...גם אני ניסיתי לקרוא את רודף העפיפונים...קצת עיצבן אותי ועזבתי אותו באיזשהו שלב

faland

New member
יא אהבתי את האחים לב ארי

זה אחלה סםר ילדים... חבל שהוא מבוסס כ"כ על מוות

למעלה