האחרון: סיפור על אהבה וחושך / עמוס עוז חמוד מאוד, מומלץ בחום! אהוב: !DON'T PANIC נטל: לא סבל לאורך כל הספר, אבל מעצבן מאוד מאוד מאוד בקטעים הפלצניים - המטוטלת של פוקו / אומברטו אקו
מה הספר האחרון שקראתן? רודף העפיפונים/ חאלד חוסייני (עדיין לא סיימתי אז מי שקרא שלא יספק לי) מה הספר האהוב עליכן? The Beach\ Alex Garland מה הספר שקראתם וסבלתם בכל רגע? Introduction to Economics\ Marc Liberman & Robert E. Hall
בכל מיקרה רעיון ניפלא גם אני איש ספרים <רק חבל שאין לי זמן לקרוא אותם > הספר האחרון שקראתי- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה הספר האהוב- ניראה לי שאבחר ב"האמן ומרגריטה" מאת מיכאל בולגקוב הספר שסבלתי- in country- bobby ann mason
ספר אחרון: אחרון המאהבים החכמים -ספר מתח מעולה אם תשאלו אותי..[לא זה לא רומן או לפחות זה לא מרגיש ככה כשקוראים] ספר אהוב:נערה עם עגיל פנינה מאוד אהבתי ....יש עוד כמה... וספר בין הטובים שקראתי [למרות שהוא אולי קצת פתטי אולי תינוקי אבל אם תקראו אני בטוחה שתסכימו שהוא מעולה ] האחים לב-ארי ספר שנוא: אין לי מושג ודרך אגב...גם אני ניסיתי לקרוא את רודף העפיפונים...קצת עיצבן אותי ועזבתי אותו באיזשהו שלב